hayırr bak öyle bişey yaparsan bir daha selam vermemBurada sıkak sanatinin dedği kişiyle senin bonibonu ekliyeyim @destere zor grup
hayırr bak öyle bişey yaparsan bir daha selam vermemBurada sıkak sanatinin dedği kişiyle senin bonibonu ekliyeyim @destere zor grup
ozaman 1 tane seçhayırr bak öyle bişey yaparsan bir daha selam vermem
Era Istrefi - Bonbon (Official Video)ozaman 1 tane seç
ikisinden birini seçeyim diğeride umutun dedği olsun ayoll seninkiler yine önde oluyorEra Istrefi - Bonbon (Official Video)
Selena Gomez - Hands To Myself
bu ikisine oy versen yeterliikiside aynı derecede kaliteli hiçbirinden vazgeçmemen lazım
kesinlikle biber deme onun yerine benden bonbon u seç diğerinide kendin karar ver ama asla sokakın justini olmasınikisinden birini seçeyim diğeride umutun dedği olsun ayoll seninkiler yine önde oluyor
aaa o justin biebermi yeni fark ettim ozaman @sokak sanati kusura bakmasın ayoll nekadar nefret ettiğimi biliyor ondankesinlikle biber deme onun yerine benden bonbon u seç diğerinide kendin karar ver ama asla sokakın justini olmasın
harikasın hogatha muhteşemsin oy veren ellerin dert görmesinaaa o justin biebermi yeni fark ettim ozaman @sokak sanati kusura bakmasın ayoll nekadar nefret ettiğimi biliyor ondan
ama selena gomez diyerekte @sokak sanati nin işine geliyor zaten
selena ve bonibon diyelim ozaman
@sokak sanati da diğer gruplarda gördümharikasın hogatha muhteşemsin oy veren ellerin dert görmesinbu oylarda @sokak sanati na kapak olsun
aynı şekilde o oğlan yüzünden acı sevmeem rağmen bibere bile düşman kesildim@sokak sanati da diğer gruplarda gördümama justine nefret ediyorum ben ama justin olmasa kullanıcaktım
aaa o justin biebermi yeni fark ettim ozaman @sokak sanati kusura bakmasın ayoll nekadar nefret ettiğimi biliyor ondan
ama selena gomez diyerekte @sokak sanati nin işine geliyor zaten
selena ve bonibon diyelim ozaman
şarkılarını sevmiyorum işte ayollŞarkıya oy veriyoruz Justin'e değil. Koca kafalı.
şarkılarını sevmiyorum işte ayoll@destere doğru söylüyor sen arianayı bırakıp justinin peşinden niye koşuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?