üzerine tıklayınca kimin oy verdiğini görebiliyormuyduk ??)
durun bir daha inceleyeyim
onlar parlak değil memeleri yok@Forumdash la @denizz19 i suç üstü yakaladımparlaklara oy vermişler
@Yiğitt yok ama listede onun eksikliğini adaşı gidermiş durumda00 james bond yigit yetişmiş parlaklara
Aynen. Faruk vermiş.
@Forumdash ın foruma ara vermesi hiç iyi olmadı huyu suyu değişti eskiden böyle garip beğenileri yoktu
Geçen Justini sevdiğini falanda söyledi bana.
o kadarda değildir ya) keşke banlasalar forumda bu halleriyle hiç çekilmez)
bakmamıştımki zaten yazdıklarınaSon albümünü çok beğenmiş öyle dedi.
Bu arada TWD'de ki yorumum gerçek değil. Şimdi gerçekten Carol'ın öldüğünü düşünürsün. Olmeyince bana patlama.
tamamda @Çiğdem- bir kişi bir de diyelim @vadikızı parlakları sevdi etti iki ? hadi @xemrexxx ninde parlakları sevdiğini düşün etti üç..? diğer 6 oyu kim verdi
@Yiğitt le @Harunnn60 dan şüpheleniyorum
allah allah ben sizin oy verdiğiniz cadolozlara birşey demiyorum ama
Sokak sanati lütfen faruk deme o birilerinin algısıyla oluşturulmuş isim. Benim gerçek adım faruk filan değil. Sıkıldım bu faruk olayındanAynen. Faruk vermiş.
@Forumdash ın foruma ara vermesi hiç iyi olmadı huyu suyu değişti eskiden böyle garip beğenileri yoktu
Geçen Justini sevdiğini falanda söyledi bana.
ankette şarkılara verilen oy sayısının üstüne tıkla görünüyor @sokak sanati açık bırakmışSokak sanati lütfen faruk deme o birilerinin algısıyla oluşturulmuş isim. Benim gerçek adım faruk filan değil. Sıkıldım bu faruk olayından
Justin'i değil spn albümü sevdiğimi söyledim. Albümünde 4-5 tane şarkısı bana hitap ediyorsa napim? Ayrıca süperportakaldaki Dean'e bile yoklukta gideri var diyen @destere sen sus, konuşmaya dahi hakkın yok
Bu arada @xemrexxx nasıl görebiliyor kime oy verdiğimi:/
Sokak sanati lütfen faruk deme o birilerinin algısıyla oluşturulmuş isim. Benim gerçek adım faruk filan değil. Sıkıldım bu faruk olayından
Justin'i değil spn albümü sevdiğimi söyledim. Albümünde 4-5 tane şarkısı bana hitap ediyorsa napim? Ayrıca süperportakaldaki Dean'e bile yoklukta gideri var diyen @destere sen sus, konuşmaya dahi hakkın yok
Bu arada @xemrexxx nasıl görebiliyor kime oy verdiğimi:/
Yok tabletten giriyorum belki ondandır
aaa ozaman @sokak sanati sana kapatmış cnm hahahaYok tabletten giriyorum belki ondandırama masaüstü formunda giriyorum görmem gerek
Yapar mı yapar
anket ayarlarından anketi açmadan yapabiliyorsun hatta anket açıkkende yapabiliyorsun ama şuan görünmesin dersen daha göster seçeneği aktif olmaz ama şuan bile kapatabilirsin görünmesini ayarlardanYapabilsem herkese kapatırm tek ben görürüm ama yapamıyorum.
@Forumdash tbletten son oy kullanma tarihi bile görünmüyor. Tabletten girdiğin içindir bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?