Aaa olur böyle şeyler cnm sana kıyamaz @destere ama mesajlarını silersen kıyar amanKonudaki tüm mesajları silecektim sonra aklıma o geldi ben de kibarca uyardım ama ona da bozulmuş.
Ben maNga dedim bile artık çok geçsen onu boşver zaten kime oy verdiği bize ne biz sıvadaşlar olarak dayanışma içinde seksendörde oy veriyoruz aha @Doğu da birazdan gelir seksendörde oy atar sen bu durumda sıvacı ruhuna uygun bir şekilde seksendört dersin heralde
hatta de bence
Keşke dememiş olsaydın da şimdi deyip oy alsaydıkBen maNga dedim bile artık çok geç
Napayım zamanı mı bükeyim senin için?Keşke dememiş olsaydın da şimdi deyip oy alsaydık
Dur delilleri karartıyordumSen görmeden ben görüp harikamı attım bile
Öne geçmek için değmez mi be?
Hıı kimse anlamayacak şimdi?Dur delilleri karartıyordum
yetkisi olmayanlar anlamazHıı kimse anlamayacak şimdi?
Seni etiketlememiştim ki benBöyle bir yarışma olduğundan haberim bile yoktu. Sen etiketlemeseydin hiç görmezdim. Etiketlemeyenler utansın.
Sen necisin ki?Sen görmeden ben görüp harikamı attım bile
Öne geçmek için değmez mi be?
yetkisi olmayanlar anlamazkorktuğum kişi yani.
Dur çaktırmaonun yöntemini yapıyorum bende
Seni etiketlememiştim ki ben
@XanTier
Bir kibar hanımefendiye çakal demek 😱Seni çakal.
kullandı kullanmasına ama maksat @MasacRE- nin düşmanlarını etiketleyip onu seksendörde yönlendirmek@sokak sanati Seksendört e kullanmadımı ayoll ben öyle okudum hatırlıyorum hatta 2 oy laızm diye onuda alıntılamıştım Seksendörte veren olarak 😱😱😱
Konudaki tüm mesajları silecektim sonra aklıma o geldi ben de kibarca uyardım ama ona da bozulmuş.
gizlice mandaya oy topladığının farkındayım dosi delilleri karartamazsınDur delilleri karartıyordum
Etiket listesi biraz eski liste. O yüzden yoksunuz, kusura bakmayin.Böyle bir yarışma olduğundan haberim bile yoktu. Sen etiketlemeseydin hiç görmezdim. Etiketlemeyenler utansın.
Ya tam tersiyse?gizlice mandaya oy topladığının farkındayım dosi delilleri karartamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?