En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Konudaki tüm mesajları silecektim sonra aklıma o geldi ben de kibarca uyardım ama ona da bozulmuş.
Aaa olur böyle şeyler cnm sana kıyamaz @destere ama mesajlarını silersen kıyar aman

Bu forumda @xemrexxx @destere @pompy bunların ciddi tavır alması en çok üzer beni emsala büyük ihtimal başka biriside o üçünü yazar yanına benide ekler çünkü herşeyi gırgır şamata olan birinden tavır almak daha üzüyor insanı

Ama @XanTier in tavır yapmasından çekinme onun MalMan geçmişi var o alışıktır

Son düzenleme:
Ben maNga dedim bile artık çok geç

Sen görmeden ben görüp harikamı attım bile

Öne geçmek için değmez mi be?
Sen necisin ki?
Ulan her at başı giden bi oylamada forum ikiye bölünmesin ya
Kutuplaşmayı ne çok seviyorsunuz aynı Türkiye gibisiniz

@sokak sanati Seksendört e kullanmadımı ayoll ben öyle okudum hatırlıyorum hatta 2 oy laızm diye onuda alıntılamıştım Seksendörte veren olarak 😱😱😱
kullandı kullanmasına ama maksat @MasacRE- nin düşmanlarını etiketleyip onu seksendörde yönlendirmek
sende açık edeceksin şimdi herşeyi

Haklıda olsan çokta üstüne gitme @destere in hatırlarsan sana eskiden tavır almıştı onun tavır almasıda insana koyuyor o koca kafa üzülmez yine üzülen sen olursun cnm
@destere

Konudaki tüm mesajları silecektim sonra aklıma o geldi ben de kibarca uyardım ama ona da bozulmuş.

kolay kolay darılmam bozulmam ama bu sapık bünyenin arkasında kırılgan ve narin bir kalp taşıyorum
yani darılmadım ama kırıldım diyebilirim, beni kıranların umarım bamyası kırılır

Son düzenleme:
gizlice mandaya oy topladığının farkındayım dosi delilleri karartamazsın
Ya tam tersiyse?

Yok kimseye şuna buna oy ver demedim.
Etiketlediğim kişi maNga ya oy verince üzüldüm sen bana darılırsın diye

yoksa bu konularda 99% aynı kişilere oy verdik genelde. Biri bana şuna oy ver dese ben bildiğimi okurum

Bakalım bu kez %1 olan tarafdamı olacağım