o kadar bilinmeyen bir grup degil. Taniyanlar illa ki vardirTek sen dinliyormuşsun işte onu anlamışsındır
Kadin, Kapisi Kapali, Koca Yasli Sisko Dünya gibi parcalar herkesin dinleyebilecegi tarzda degil ama 1 oysa kalacak kadar da degil ya
o kadar bilinmeyen bir grup degil. Taniyanlar illa ki vardirTek sen dinliyormuşsun işte onu anlamışsındır
Onuda sen kendi kendine kullanmışsın zaten ayollo kadar bilinmeyen bir grup degil. Taniyanlar illa ki vardirGrup zor oldu galiba
Kadin, Kapisi Kapali, Koca Yasli Sisko Dünya gibi parcalar herkesin dinleyebilecegi tarzda degil ama 1 oysa kalacak kadar da degil ya
Onuda sen kendi kendine kullanmışsın zaten ayolltek oyda kalan muhtarların kendine oy atması gibi@MasacRE-
Bu saat de dışarıda napıyorsun bak @destere kükrüyordur şuan yatağındadisaridayim gulmemek icin kendimi zor tutuyorum su anHic sevmiyorum bu durumu
Adamlar'ı ben de seviyorum da Ayna daha ağır bastı tercihimi Ayna'dan yana kullandım
Burada sen normalsin zatenAdamlar'ı ben de seviyorum da Ayna daha ağır bastı tercihimi Ayna'dan yana kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?