En Favori Müzik Grubunda Çeyrek Finaller!
Kura çekimi jüri üyelerimizden @Çigdem- ile gerçekleştirilmiştir.
GRİPİN
SEKSENDÖRT
SEKSENDÖRT
Ballı derken Seksendört etkinliğin favorisi resmen, Gripin son sezon MS'de yarışmasaydı ezer geçerdi.Ne ballı grup bu Gripin
Gripin dedim
O durum tamamen aklımdan çıkmış. Seksendört Çeyrek Final'in zayıf halkası benim gözümde. Ama çok net oylar alıyor.Evet favori onlar gibi. maNga Hepsi karşısında bile zorlanıyor.Burada da ikisini de çok sevmiyorum. Gripin dedim, biraz daha iyi bence. Seksendört çok abartılıyor forumda.
Ballı derken Seksendört etkinliğin favorisi resmen, Gripin son sezon MS'de yarışmasaydı ezer geçerdi.
Hayır ya Gripin MS'de yarıştığı için oy topladı diyorum, tanımayanlar da orada tanıdı Seksendört daha önce yarışmış zaten. Gripin yarışmasaydı Seksendört lehine ezici bir fark olurdu muhtemelenO durum tamamen aklımdan çıkmış. Seksendört Çeyrek Final'in zayıf halkası benim gözümde. Ama çok net oylar alıyor.Evet favori onlar gibi. maNga Hepsi karşısında bile zorlanıyor.
MSte yarıştı diye burada oy vermiyor mu millet diyorsun?
Tamam jeton şimdi düştüHayır ya Gripin MS'de yarıştığı için oy topladı diyorum, tanımayanlar da orada tanıdı Seksendört daha önce yarışmış zaten. Gripin yarışmasaydı Seksendört lehine ezici bir fark olurdu muhtemelen