En Favori Türk Müzik Grubu | Çeyrek Final Gripin - Seksendört

Yarı Finale hangi grup çıksın?

• Gripin

Oy: 11 39.3%
  • Seksendört

Oy: 17 60.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,405
Puanı
1,061
24138875_548458318825484_366944722_o-jpg.57930

En Favori Müzik Grubunda Çeyrek Finaller!

Kura çekimi jüri üyelerimizden @Çigdem- ile gerçekleştirilmiştir.

GRİPİN
gripin_resim_f1eaen.jpg

SEKSENDÖRT

seksendort3.jpg

TEPSİ elendiyse boşuna beni yorma @S.G.A.T. ben çıkıp gideyim:) bu nedir ya bir aydır saplarla uğraşıyoruz bari araya renkli resimler falan koysan böyle çekilecek gibi değil :)

Gripin yine de daha iyi. En azından 84'ten daha iyi, onlar çok pop yapıyor son zamanlarda :(

Burada da ikisini de çok sevmiyorum. Gripin dedim, biraz daha iyi bence. Seksendört çok abartılıyor forumda.
Ne ballı grup bu Gripin :T:
Gripin dedim
Ballı derken :D Seksendört etkinliğin favorisi resmen, Gripin son sezon MS'de yarışmasaydı ezer geçerdi.

Burada da ikisini de çok sevmiyorum. Gripin dedim, biraz daha iyi bence. Seksendört çok abartılıyor forumda.

Ballı derken :D Seksendört etkinliğin favorisi resmen, Gripin son sezon MS'de yarışmasaydı ezer geçerdi.
O durum tamamen aklımdan çıkmış. Seksendört Çeyrek Final'in zayıf halkası benim gözümde. :D Ama çok net oylar alıyor.Evet favori onlar gibi. :D maNga Hepsi karşısında bile zorlanıyor. :A
MSte yarıştı diye burada oy vermiyor mu millet diyorsun? :D

O durum tamamen aklımdan çıkmış. Seksendört Çeyrek Final'in zayıf halkası benim gözümde. :D Ama çok net oylar alıyor.Evet favori onlar gibi. :D maNga Hepsi karşısında bile zorlanıyor. :A
MSte yarıştı diye burada oy vermiyor mu millet diyorsun? :D
Hayır ya Gripin MS'de yarıştığı için oy topladı diyorum, tanımayanlar da orada tanıdı :D Seksendört daha önce yarışmış zaten. Gripin yarışmasaydı Seksendört lehine ezici bir fark olurdu muhtemelen :D