2023 En Favori Meyve Hangisi Olmalı ? 3.Tur 1.Grup

En Favori Meyve Hangisi Olmalı ? 3.Tur 1.Grup (2 Oy Hakkınız Vardır)

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,704
Puanı
1,060
1693127670176.png

Merhaba;

Toplam 17 ( 1 Grupta eşitlik olduğu için) Meyve Çeyrek Finale adını yazdırmak adına sizin tadımınızdadır.

Herkese keyifli oylamalar diliyorum.

Her gruptan 2 aday olmak üzere Toplam 8 Mevye Çeyrek Finale Çıkacaktır.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Hiç birine bayılmıyorum :A hangisini oylayayım emin değilim. Bunu biraz düşüneyim

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
kavunu çok tüketmedim hayatımda. geçen tur oy vermedim diye erik diyeceğimde diğeri ya kavun ya şeftali olur :A

Evimin yanındaki ormanda bir sürü çeşit meyve var ağaçlarda. Çatla :A
Iyyy senle uğraşamıcam bahçeye inip ağaçtan elma, dut ve erik toplayıp yiyim:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Uğraşamazsın zaten :A bizde daha fazlası var. Bir aya fındığıda toplarız burda :A 2 sene sonra nihayet ağaçlar meyve vermiş bol bol.
sana afiyet olsun
Kuz bizim köyde hazır olmuşu var elma armut dut erik böğürtlen mısır domates biber kiraz vişne gül lavanta vb. :X

Ayyy neyse sana soğuk isveç inde soğuk meyvelerinle mutluluklar arada @The_Erinch abine de gızxz buluver de sevap işle :F :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and The_Erinch
Kuz bizim köyde hazır olmuşu var elma armut dut erik böğürtlen mısır domates biber kiraz vişne gül lavanta vb. :X

Ayyy neyse sana soğuk isveç inde soğuk meyvelerinle mutluluklar arada @The_Erinch abine de gızxz buluver de sevap işle :F :A

Ben de bizim oradakileri mi sayayım yani :A

İsveç soğuk maalesef :/ neyseki bende oradaki 40 dereceden yararlandım. Bu soğuklar onun üstüne üzmüyor fazla :A inşallah bizde Eylülde bol güneş görürüz :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...