Ben bazılarında rakamladımSarışınlar grubu olmuş o yüzden yine zorlandım hitap etmediği için ama son tahlilde dört isme oy kullandım. İsimleri aşağı yazmak için indiğimde unutuyorum 😱
Aşağı inene kadar sen de unutuyorsun değil miBen bazılarında rakamladım
2
5
6
7
Gibi
İsimleri kafada tutmuyorum. Genelde benzer oy verenlerinkini kopyala yapıştır yapıyoumAşağı inene kadar sen de unutuyorsun değil miDiğer gruplarda tek tek yukarı çıkıp ismi neymiş tekrar kontrol edip öyle aşağı inip yazdım. Gören de kırk kova su taşımışım sanacak, öyle bir anlatıyorum Kİ.Asıl yorulan siz oldunuz tabi, telefondan tek tek indirip yükleyip konuyu hazır etmek hem gözü hem bünyeyi yormuştur. Bu yüzden tekrardan gözüne emeğine sağlık.@Sherlock bir diğer büyük emek senin, senin de emeğine ve ellerine sağlık.
Aşağı inene kadar sen de unutuyorsun değil miDiğer gruplarda tek tek yukarı çıkıp ismi neymiş tekrar kontrol edip öyle aşağı inip yazdım. Gören de kırk kova su taşımışım sanacak, öyle bir anlatıyorum Kİ.Asıl yorulan siz oldunuz tabi, telefondan tek tek indirip yükleyip konuyu hazır etmek hem gözü hem bünyeyi yormuştur. Bu yüzden tekrardan gözüne emeğine sağlık.@Sherlock bir diğer büyük emek senin, senin de emeğine ve ellerine sağlık.
4 de 3 😎Üst Tura çıkanlar:
Emilia Clarke
Evan Rachel Wood
Jennifer Lawrence
Jessica Alba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?