Serenay'ın sümüğü aklımı başımdan aldı.Nasıl ona attın da Sılaya mı vermek istiyorsun @BesaleT duy şu çocuğu
O pardon.Serenay'ı da çok severdi. Bana açmıştı içini. Çok seviyom be demişti.
Yalnız ben Serenay'cıydım.
Serenay'ın sümüğü aklımı başımdan aldı.Nasıl ona attın da Sılaya mı vermek istiyorsun @BesaleT duy şu çocuğu
O pardon.Serenay'ı da çok severdi. Bana açmıştı içini. Çok seviyom be demişti.
Yalnız ben Serenay'cıydım.
Napalım.Serenay'ın sümüğü aklımı başımdan aldı.
O pardon.Serenay'da güzel ama Sıla var.
Ahaha.iğrenç? zıçsa daha iyiydi
Yani bir zahmet
Bak ya insan bir teşekkür eder yahu sonra kararımı değiştiririm falan.Yani bir zahmet
Tuba sevmezsin sen beni seversin amaBak ya insan bir teşekkür eder yahu sonra kararımı değiştiririm falan.
Tuba'yı niye sevmeyeyim yahu fanları yanlış anlayacak şimdi?Tuba sevmezsin sen beni seversin ama
Hem o geçen sezon olmuştu favori güzel bu sene SılaTuba'yı niye sevmeyeyim yahu fanları yanlış anlayacak şimdi?Ama seni daha çok severim doğru.
Emin tabi hatta sen de Sılaya vermelisin geçen sene Tuba kazanmıştı hak yerini bulsunEmin misin
Emin tabi hatta sen de Sılaya vermelisin geçen sene Tuba kazanmıştı hak yerini bulsun
Hayır tabiki misal Bili Bili benden korktuğu halde Serenaya attı öbür atanlar Sıla sevenler derneğiHak mak yok benceSimdiye kadar Sila'ya oy verenlerin hepsi senin korkundan verdiBunu kabul et yani, güzel diye vermiyor millet
Hayır tabiki misal Bili Bili benden korktuğu halde Serenaya attı öbür atanlar Sıla sevenler derneği
En komiği şuydu samanyolu TV isimli arkadaşa Şefkat Tepe izleme vaadi verdimDaha cok Deniz-zedeler dernegi gibi duruyor
Söyle bakayim bana attigin gibi kac kisiye özel mesaj attin neler vaad ettin
En komiği şuydu samanyolu TV isimli arkadaşa Şefkat Tepe izleme vaadi verdim
Sıla için yapmayacağım şey yok
Sıla için yapmayacağım şey yok
İşim zor ama vaatleri artırmalıyımIntikam'in aci olacak. Herkese Tuba ile yüz yüze görüsme vaad ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?