İşim zor ama vaatleri artırmalıyımD
Hay millet sana nasil kaniyor da Sila'ya oy veriyor anlamak güc
İşim zor ama vaatleri artırmalıyımD
Sevenim çok benim sen derdine yanHay millet sana nasil kaniyor da Sila'ya oy veriyor anlamak güc
Sevenim çok benim sen derdine yan
Aman neyse sen de Sılaya oy verirsin bence benim hatrım için ÇİĞ tavuk yersin bence 🙄Birde bana dersin sevenim cok diye. Bak durum ortada
Tuba Büyüküstün ile finale kalacak oyunu beklerim Sılaya yakupçumsıla önde götürüyor.
öbgzk kötülesen bile yine tuba karşısında sılaya veririm oyumu.Tuba Büyüküstün ile finale kalacak oyunu beklerim Sılaya yakupçum
ÖBGZ aşkına
Tamam 1 oy garanti bir de ben 2öbgzk kötülesen bile yine tuba karşısında sılaya veririm oyumu.
Aman neyse sen de Sılaya oy verirsin bence benim hatrım için ÇİĞ tavuk yersin bence 🙄
öbgzk kötülesen bile yine tuba karşısında sılaya veririm oyumu.
Yoo ben kötülemedim haşa en favorilerimden biriydiYemem
ÖBGZK'yi o kadar övüyorum, benim icin Tuba'ya oy verirsinBak diger arkadas kötülüyormus
Tuba değil de başka bir güzelde anlaşsak olmaz mı ?Yemem
ÖBGZK'yi o kadar övüyorum, benim icin Tuba'ya oy verirsinBak diger arkadas kötülüyormus
bu laflarınla kalbimi daha da çalıyonYoo ben kötülemedim haşa en favorilerimden biriydi
Sakın verme Tuba'ya oy söz verdinTuba değil de başka bir güzelde anlaşsak olmaz mı ?
bu laflarınla kalbimi daha da çalıyonEn sonunda sıla fanı yapıcam bu sözlerinle
peki, sırf seni kırmamak içinSakın verme Tuba'ya oy söz verdin
Tuba değil de başka bir güzelde anlaşsak olmaz mı ?
bu laflarınla kalbimi daha da çalıyonEn sonunda sıla fanı yapıcam bu sözlerinle
Mira ya verdim oyumu. 😎Oy kullanmayan kalmasin arkadaslar oylarinizi kullaninKullananlar varsa etiketlediklerimden özür
@SERHAT3456 @Ahmad @KayıpSehir @Forumdash @cookies @sokak sanati @Bully @WesTxCoasT @vadikızı @sürgünüm @Arslan Bey @china_shangai @007At @EveN @berenist @yatutarsa @hayret bi şey @dizi kolik @Almila @AlemTo @BesaleT @Forumdash @H.F @SuskunFelon @Pasham @Billy Kane @Vasfi37 @Hafız
çitlenbik olabilir meselaHangi güzel o?
Mira ya verdim oyumu. 😎
çitlenbik olabilir meselagayet sempatik bir çehresi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?