2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Şimdi bazı detayları açık etmeyeyim yoksa gidip hiç bilinmeyen iddiasız isimlerle gelmeye devam ederler.
Tam liste kurulunca bakınırsın

En Özlenilen Dizi 3. Sezonu sonbaharda gelecek.
Bundan sonra sırada sizin şarkı var. Ben ve Bully şarkı 2024ü büyük ihtimalle Mayısta yaparız. Arada sırada bekleyenler var
yaz molası sonrası yine beliririz

Ha bide Yeşilçam oyuncuları var. O da ilerde
@Bully

Üyelerimizi etkinliklerle buluşturmaya tam gaz devam edeceğiz
Yeşilçam bakalım bu sene olur mu, 2026’ya da kalabilir

Reactions: TenTen and Dosi
Üyelerimizi etkinliklerle buluşturmaya tam gaz devam edeceğiz
Yeşilçam bakalım bu sene olur mu, 2026’ya da kalabilir
2026'da da aynı etkinlikleri tekrarlar sonra 2027'ye kaldı deriz. 2026'da yapacağımız ilk etkinlikte 2025 Yılın Favori Üyesi olur.

Reactions: Bully
2026'da da aynı etkinlikleri tekrarlar sonra 2027'ye kaldı deriz. 2026'da yapacağımız ilk etkinlikte 2025 Yılın Favori Üyesi olur.
Sen bize laf mı çarptın?

2027’ye kalmaz Yeşilçam. En Favori Üye’den hemen önce veya hemen sonra yaparız gibi
Yani 2025 sonu veya 2026 başı.

En Favori Güzel 2 senede bir yapılıyor.
Hit Olmuş şarkılar tamamlandı onun devamı yok misal
yenilere yer var

En Favori Üye, şarkı, Film yerli yabancı, diziler klasik yöneticilerin yaptığı etkinlikler. Şarkının büyük bir kısmını adminlik geçmişinden dolayı Bully’e paslıyorum.

Bu sene bunlara ek olarak Özlenilen dizi eklenecek. Yabancı şarkılar geliyor. Yerli şarkı var. Sonrası bakılır

Reactions: TenTen
Takip edicem. Bu mesajı yıldızladım sayın. 😅 @Bully @Dosi
(İsim sırası harfe göre yapılmıştır. İsim etiketleme)
------

Aktifliğin ve hevesin tavan maşallah bu aralar
Nazar değmesin
Burayı bırakırsam şuan depresyona girerim. O kadar boşum. Üzülüyorum halime. Pazartesiden sonra 5 gün herşeyden elimi ayağımı cekeyim mi diye düşündüm. Sınırda geziyorum anlayacağın. 😞🥹

Reactions: Bully and Dosi
Tamamdır, biz hazırlıklara başlarız bu etkinlik ileriki turlara gelince.

Reactions: Dosi
İkinci ismim de Pınar Deniz'di zaten. O da aradan çıkmış oldu Allah senden razı olsun @phoebebuffay

O zaman sana yeni bir isim doğdu. Bakalım bu ikili sonrası favorin kim

Aslı Enver gelir mi?
Aslı Enver en sevdiğim kadın oyunculardandır ama yaşı ilerledi ve çoluk çocuğa karıştı artık. Hakkımı onunla harcar mıyım bilemedim
Ama yine de ben önermesem de yarışmada olmasını isterim sultanımın...

Reactions: Dosi
Reactions: Bully