2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Ne yapıyor muşuz biz 😱
Aleyna Tilki'nin kazanacağı gün gibi ortadayken hâlâ daha etkinlik yapmak istiyorsunuz.
7-8 yıldır TC'nin en güzeli olan bir hanımefendinin güzelliğini tescillemek için bu kadar uğraşa gerçekten gerek var mı?

Senin desteklediklerin genelde kazanamıyor ki
Bakalım Aleyna ile şeytanın bacağını kırabilecek misin

Reactions: Dosi and DarkLegenD
Ben niye etiket edildim anlamadım?

Reactions: Dosi and DarkLegenD
Senin desteklediklerin genelde kazanamıyor ki
Bakalım Aleyna ile şeytanın bacağını kırabilecek misin
Bu sefer mümkün değil.
Kadın zaten etkinliği kazanabilecek kadar güzel, ayrıca benim elim kolum da uzun.
Oy toplamaya şimdiden başladım, çok rahat kazanacağız.
(ilk turda elendi)

Reactions: Bully
Güzel sevmeyen birisinin jüri olmasini istemiyorum malesef @Dosi .🥲 😀

Bu işlerden anlayan birisi olmalı baktığında estetik ile doğal güzel arasındaki farkı anlayabilmeli.

Serhat erkekleri seçer
1- Güzel severim ama gerçekten güzelse. Sizin sevip abarttıklarınız güzel değil.
2- Bu işlerden sizden çoooook daha iyi anlarım.

Bu sefer mümkün değil.
Kadın zaten etkinliği kazanabilecek kadar güzel, ayrıca benim elim kolum da uzun.
Oy toplamaya şimdiden başladım, çok rahat kazanacağız.
(ilk turda elendi)
Boldladığım kısımda haklısın, diğer yazdıkların pek itibar edilecek şeyler değil gibi
Parantez reis genellikle haklı çıkar, bakalım

Reactions: DarkLegenD
Ben niye etiket edildim anlamadım?
Biraz alıntıladığım mesajların izini sürüp gerilere gidersen anlardın
şimdi yeni bir kaosa hazır değilim

Güzel olduğu için uğraşa değer tabiki

Devrim Özkan
Elçin Sangu

Bunlar da benden gelsin o zaman
Güzel seçimler. Benim de geniş listemde olan isimlerdi bunlar. İki kişiyi elemiş olduk
Ama en başta düşündüğüm iki isim hala söylenmemiş durumda. Bence ikisi de final turlarını görecektir. Bakalım benden önce öneren olacak mı yoksa bana mı kalacak sultanlarımı buraya sunmak
@Dosi @Bully

Biraz alıntıladığım mesajların izini sürüp gerilere gidersen anlardın
şimdi yeni bir kaosa hazır değilim

Güzel olduğu için uğraşa değer tabiki
Neyse vakit olursa giderim belki, şimdi anlat desem ne üşengeçsinize bağlayacaksın.

Reactions: Dosi
Biri Afra mı acaba?

Neyse vakit olursa giderim belki, şimdi anlat desem ne üşengeçsinize bağlayacaksın.
Modellerden ayrı bir etkinlikten bahsettiler kural zorlayıcı tarzdan. Bende yönetim onayı olmadan olmaz dedim. Malum etkinlik önerileri ile gelince yönetimde bunun kararı veriliyor. Kısaca mevzu bu

Zaten böyle bir etkinlik varken farklı versiyonlarına gerek olmadığından bahsettim.

Reactions: MasacRE and serhatt
Muhtemelen sana kalacaktır, başka öneri gelmez sanki
O iki ismi önerdikten sonra için rahat edecek mi peki, aklnda kalan başka isimler olacak mı

Reactions: Dosi and MasacRE
Aaa bana kalsa bunu da yaptırtmam da sen varsın arada.

Avuçlarını yalamaya devam etsin o benzer etkinlik isteyenler.

Evet biri Afra. Hazır buraya yazılmışken biri görüp yazsa bari

O iki ismi önerdikten sonra için rahat edecek mi peki, aklnda kalan başka isimler olacak mı
İşim rahat etmez. En az 10 isim daha sunmam lazım aşağısı kurtarmaz o yüzden başkaları önersin istiyorum mümkün olduğunca

Reactions: Bully and Dosi
Benim kafamda çok net isimler var. Bence herkes işin sonunda memnun kalacaktır
@MasacRE
Bir iki tanede yenilerden kesin öneri ile gelinmeyecek isimler mevcut (biri söylendi gibi daha karar aşamasında
)

Reactions: Bully and MasacRE
Listeyi hazırlarken harcadığın efor:

Yok bee hepsi ekranlarda olan isimler aslında. İki dk düşününce bir çırpıda akla gelecek isimler

------

@MasacRE
Bir iki tanede yenilerden kesin öneri ile gelinmeyecek isimler mevcut (biri söylendi gibi daha karar aşamasında
)
Kendi iki önerimi sunduktan sonra bakın şunları da ekleyebilirsiniz diye size öneride bulunabilir miyim
@Bully

@MasacRE
)
Benim kafamdaki isimlerden önerilenler oldu ama hâlâ güçlü bir listem var tabii ki

Bu arada konuya geçmiş sezonların şampiyonlarını yazabilirdin sanki?

Çok beğendiğim bir oyuncumuzu yazmayı unuttum, umarım düşündüğün o iki isimden biri değildir

Reactions: MasacRE