Bakalım bu tatmin etmezseSende degisigini yapabilirsin destek var tayfa olarak
Bakalım bu tatmin etmezseSende degisigini yapabilirsin destek var tayfa olarak
Sen her halükarda bu bitince başlat. Bizimkiler manken olsunBakalım bu tatmin etmezse
Olabilir zaten bizim etkinlik 2 hafta isim beklemekle falan geçmez adaylar, gruplar vs 4-5 günde bitiririzSen her halükarda bu bitince başlat. Bizimkiler manken olsun
Tayfa hazır bekliyorOlabilir zaten bizim etkinlik 2 hafta isim beklemekle falan geçmez adaylar, gruplar vs 4-5 günde bitiririz
Bu yapıldı ve cezalar havada uçuştu ayrıca Yönetimin izni olmadanda olmaz. Öyle kafaya esen her etkinlik yapılmaz @serhattSen her halükarda bu bitince başlat. Bizimkiler manken olsun
Ne alaka?Bu yapıldı ve cezalar havada uçuştu ayrıca Yönetimin izni olmadanda olmaz. Öyle kafaya esen her etkinlik yapılmaz @serhatt
Bizim etkinlik ramazanın başlaması ile biter
Siz kendinize bir Dm grubu kurup orda dilediğiniz kadar paylaşımlar yapıp yorumunuzu yapın. Kendinizi frenleme derdinizde olmaz
Foruma hareket geldi ama bak gececi tayfaya bak bu saatte forum aktif.Bu yapıldı ve cezalar havada uçuştu ayrıca Yönetimin izni olmadanda olmaz. Öyle kafaya esen her etkinlik yapılmaz @serhatt
Bizim etkinlik ramazanın başlaması ile biter
Siz kendinize bir Dm grubu kurup orda dilediğiniz kadar paylaşımlar yapıp yorumunuzu yapın. Kendinizi frenleme derdinizde olmaz
Dm’de istediğiniz haltı yiyin karışan yok. Eskiden nasıl zıvanadan çıkıldığını en iyi sen biliyorsun eski bir yönetici olarak. Bence fazla zorlama.Ne alaka?
En çekici güzeller diye bir etkinlik yaparızEn kötü anket bölümüne açarız etkinlik olmadan bu kadar korkmayın halktan...
Forumu hareketlendiren çok etkenler var. İlgi alanı olunan daha çok formatlar yolda.Foruma hareket geldi ama bak gececi tayfaya bak bu saatte forum aktif.
Admin ne derse o boynumuz kildan ince
Yahu gelmişiz bilmem kaç yaşına bu kadar kısıtlama ne mana? Cezalık mesaj olursa gereği yapılır zaten Ayşe mi Fatma mı diye konuşmanın nesi varmış sizin yaptığınız etkinlikten pek bir farkını göremiyorum.Dm’de istediğiniz haltı yiyin karışan yok. Eskiden nasıl zıvanadan çıkıldığını en iyi sen biliyorsun eski bir yönetici olarak. Bence fazla zorlama.
Forumu hareketlendiren çok etkenler var. İlgi alanı olunan daha çok formatlar yolda.
Bakalım forumu hareketlendiriyir ama geçici olarak. Genel bir gruplasma olmazsa arkası gelmez. Bu tur şeylerde tayfa grup şart.Dm’de istediğiniz haltı yiyin karışan yok. Eskiden nasıl zıvanadan çıkıldığını en iyi sen biliyorsun eski bir yönetici olarak. Bence fazla zorlama.
Forumu hareketlendiren çok etkenler var. İlgi alanı olunan daha çok formatlar yolda.
Merakla bekliyorum.Forumu hareketlendiren çok etkenler var. İlgi alanı olunan daha çok formatlar yolda.
Pınar Altuğ mu bu?
Neyse uygun şekilde konuyu açarız abartmadan sıkıntı yok iznini de alırsın gerek yok bunları yazmayaYahu gelmişiz bilmem kaç yaşına bu kadar kısıtlama ne mana? Cezalık mesaj olursa gereği yapılır zaten Ayşe mi Fatma mı diye konuşmanın nesi varmış sizin yaptığınız etkinlikten pek bir farkını göremiyorum.
Allah razı olsun ya dmye de karışsaydınız bir de...
Bizim yaptığımız etkinlikten bir farkı yoksa var olan etkinliğin neden aynısı yapılacak?Yahu gelmişiz bilmem kaç yaşına bu kadar kısıtlama ne mana? Cezalık mesaj olursa gereği yapılır zaten Ayşe mi Fatma mı diye konuşmanın nesi varmış sizin yaptığınız etkinlikten pek bir farkını göremiyorum.
Allah razı olsun ya dmye de karışsaydınız bir de...
Mine TugayPınar Altuğ mu bu?
Çünkü sizin etkinliğinizde sadece Tv ünlüleri var biz mankenlisini, fenomenlisini falan yapmayı düşündük ama tövbe haşa yok diyorsan yoktur itiraz etmek ne mümkün en favori günleri falan seçeriz ne yapalımBizim yaptığımız etkinlikten bir farkı yoksa var olan etkinliğin neden aynısı yapılacak?
Tartışmaya devam etmek istemiyorum. Zamanında tam el atacaktım böyle bir şeyler oldu ertelendi.
Bu kez benzer şeyler yaşamak istemiyorum.
İyi geceler
Mine Tugay
Allah razı olsun anlayışın için.Çünkü sizin etkinliğinizde sadece Tv ünlüleri var biz mankenlisini, fenomenlisini falan yapmayı düşündük ama tövbe haşa yok diyorsan yoktur itiraz etmek ne mümkün en favori günleri falan seçeriz ne yapalım
Anlayış falan değil aslında zorla güzellik oldu bir tık da neyseeee...Allah razı olsun anlayışın için.
Valla andırmıyor değilGerçekten ona mı benzettin?
Estetik ile insanlar birbirine benzemeye başladı. Sende haklısınValla andırmıyor değilMine Tugay olmasını da istemiyorum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?