Senede 1 hafta olsa bir şey olmaz ya. Katlanırsın o kadar. Biz senin dostlarınızız. ☺️😅
Dizim bitsin. Bende kulaklığımı takıp uyurken bir iki dinlerim sayende. Kafayı sıfırlarım. 😅Hiç dikkat etmedim.
Şimdi mutfağı toparlama zamanım. Açayım bi İsmail abi şarkısı iyi gider
Sevdiğime sadık olarak kalmak istiyorum. Zorlama beni şunları atarak. 😂Kızıl demişken anmamak olmaz bir kadının çıkacağı en üst seviye....
Kızıl demişken anmamak olmaz bir kadının çıkacağı en üst seviye....
O kadar konuştuk bugün şöyle bir rüya görecem kesin
Vaaay benim dışımda Monica Bellucci severleri görmek güzelYıllar eskir ama bu forumda bu video eskimez.
Allah korusun .ss
İlişkin mi varDizim bitsin. Bende kulaklığımı takıp uyurken bir iki dinlerim sayende. Kafayı sıfırlarım. 😅
Sevdiğime sadık olarak kalmak istiyorum. Zorlama beni şunları atarak. 😂
Vaaay benim dışımda Monica Bellucci severleri görmek güzel
Evet hadsizlik ettimEskiden de paylaṣırdın bilirim bu videoyu.Monica'yı sevemeyiz, ancak o müsade ederse.
Bu dediğine @Yakamoz-Asi @Bully ve @Dosi çok gülecek. 😅😅 Ben anlatmayayım. Onlar anlatır nede olsa. 😂İlişkin mi var
Ben de eskiden öyleydim sonra faydasını göremedim de neyse seninki mutlu sonla biter inşallah
Anlat anlat senBu dediğine @Yakamoz-Asi @Bully ve @Dosi çok gülecek. 😅😅 Ben anlatmayayım. Onlar anlatır nede olsa. 😂
Vaaay benim dışımda Monica Bellucci severleri görmek güzel
------
İlişkin mi var
Ben de eskiden öyleydim sonra faydasını göremedim de neyse seninki mutlu sonla biter inşallah
Benim sonlar genelde böyle oldu sklgjslk
sen anlat ben de bu şarkı eşliğinde bulaşık yerleştireyimBu dediğine @Yakamoz-Asi @Bully ve @Dosi çok gülecek. 😅😅 Ben anlatmayayım. Onlar anlatır nede olsa. 😂
12.adamın da selamı varmış ben de severim Monica'yı diyoAh la ah.. gece gece bu video.. asıl ṣimdi yakılır 🚬
sen anlat ben de bu şarkı eşliğinde bulaşık yerleştireyim
Nasipten öte köy yok yaAh la ah.. gece gece bu video.. asıl ṣimdi yakılır 🚬
12.adamın da selamı varmış ben de severim Monica'yı diyo
Bir ilişkim yok. Profil fotomdakine biraz yanığım. 🫠 Çabalarım onunla karşılaşmak üzerine. Gerisi Allah Kerim ❤️🤍 Umarım nasibim o olur. Hayattaki bütün şansımı ona kullanma şansım olursa tamam derim. 🔥🫠Anlat anlat sen
Bende ne sandımBir ilişkim yok. Profil fotomdakine biraz yanığım. 🫠 Çabalarım onunla karşılaşmak üzerine. Gerisi Allah Kerim ❤️🤍 Umarım nasibim o olur. Hayattaki bütün şansımı ona kullanma şansım olursa tamam derim. 🔥🫠
Sen forumun eskilerindensin ama beni yeni tanıyorsun değil mi? 😅Bende ne sandım
Yahu ppndekine de sadık kalmazsın be kardeşim.
2021 dönemi aktif değildin galiba tanış gelmedinSen forumun eskilerindensin ama beni yeni tanıyorsun değil mi? 😅
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?