Sende herşeye ne çok mana buluyorsun?Survivor isimleri, sosyal medya fenomenleri falan önerilmiş hakikaten ciddiye alıp ekliyor musun.Etkinliğin ciddiyeti kalmadı şu an.@Dosi
Bi' de "Türk halkı evrimi kabul etmez" derler... Toplumumuzu bilim düşmanı olarak gösteriyorlar, biz ise cevabını böyle veriyoruz... 💪💪Bu kez leb demene fırsat kalmadı
Bu arada 3 tane Evrim adında oyuncu varmış 😱 en çok ortak isim Evrim sanırım, Darwin gurur duyacaktır bu etkinlikle..@DarkLegenD
Dünyada bir tek 'Mavi' gözlüleri güzel görüyor değilim heralde...@The_Erinch hakkını kullanmadı sanki. Onu kandır sen
------
Aldık
İyi bari, bir tane aradan çıktı ama mavi göz değil
Daha bir sürü iyi isim önerilmedi
------
@MasacRE buna sevinecek
@Tolstoyevski ekledin mi?
------
O kim 😱 ismi değişikmiş
Bana öyle bir imaj bıraktınDünyada bir tek 'Mavi' gözlüleri güzel görüyor değilim heralde...
Çoğu söylendi. Konuya bakmadın mıSıla - Ahsen Eroğlu - Alina Boz - Pelin Abay - Hafsanur Sancaktutan - Gülsim Ali - Aslıhan Güner - Ayça Ayşin Turan - Ezgi Şenler
@Dosi
Gerçi düşününce sen de haklısın hep mavi gözlüleri beğendiğimi söyledim şimdiye kadar... Mavi göz de mavi göz diyip durdum o intibanın oluşması normal...Bana öyle bir imaj bıraktın
Çoğu söylendi. Konuya bakmadın mı
Şunlar arasında 3 tane seçim yap
Sıla - Pelin Abay - Hafsanur Sancaktutan - Gülsim Ali - Ezgi Şenler
Biri Aleyna Tilki'yi önersin lan! Tırnaklarımı yemeye başladım burada! 😡😡😣
Aklımda bir müzisyen daha var, kararsız kaldım şu anda.
Aklımda bir müzisyen daha var, kararsız kaldım şu anda.
Muhtemelen tahmin ettiğim kişi, ona da hayır demem ama Aleyna Tilki varken olmaz...
Simge Sağın’dan bahsediyorum.Muhtemelen tahmin ettiğim kişi, ona da hayır demem ama Aleyna Tilki varken olmaz...
Sıla - Ahsen Eroğlu - Alina Boz - Pelin Abay - Hafsanur Sancaktutan - Gülsim Ali - Aslıhan Güner - Ayça Ayşin Turan - Ezgi Şenler
@Dosi
Zamanında onu forumda en çok savunan kişiydim, bunu yeni anlaman şaşırttı.Sonunda Evrim'e düşman olmayan birisi.
Çok başka kişilerden bahsediyormuşuz. 🤭 O zaman açık ara Aleyna Tilki... Hadi, çabuk öner. 😡😡🥰🤗Simge Sağın’dan bahsediyorum.
Aklıma gelmişti. @kerem 'de listesine koydu ama daha yazmadı. Bakalım Aleyna ve Simge arasında kalmana ne diyecekSimge Sağın’dan bahsediyorum.
Çok başka kişilerden bahsediyormuşuz. 🤭 O zaman açık ara Aleyna Tilki... Hadi, çabuk öner. 😡😡🥰🤗
Yaş faktörünü hesaba katarsak Simge diyeceğim sanırım. O yaşta bu kadar güzel olduğu için listeye girmeyi hak ediyor.Aklıma gelmişti. @kerem 'de listesine koydu ama daha yazmadı. Bakalım Aleyna ve Simge arasında kalmama ne diyecek
O zamanlar hesabım boş boş duruyordu, sonra da konuda hemen hemen 2000 sayfa mesaj olunca geriye dönük hiçbir şeyi okumadım.Zamanında onu forumda en çok savunan kişiydim, bunu yeni anlaman şaşırttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?