- Reaksiyon puanı
- 31,799
- Puanı
- 1,059
Arşivi ortaya döksek ne olacak, hain @Dosi sansür uygulayacak hepsineDök artık ortaya şu 10 GB'lık arşivini.
Arşivi ortaya döksek ne olacak, hain @Dosi sansür uygulayacak hepsineDök artık ortaya şu 10 GB'lık arşivini.
niye, cıvıldak foto paylaşacağımımı sandın? 😱Böyle bir şey kabul edilemez!!!!
Yüz güzeli mi? Şakadır umarım.niye, cıvıldak foto paylaşacağımımı sandın? 😱hem yüz güzeli seçecez. Boydan fotoya gerek yok
Önceki senelerdeki gibi bir fotosunu paylaşırız, o da çoğu kişi isimden ünlü güzeli bilmediği için. Size videolarıni yayınlayacak değilizFizik, vücut hatları, uzuvlar falan yok yani, öyle mi?
bunlar sana güzel kız bulmak için yarışıyorlar, senin günahın yokYalnız sunan benim, tezin biraz çürüyor
Tamam, neyin, ne boyutta paylaşılacağını sormuyorum ben. Komple bedeni mi değerlendireceğiz yoksa sadece yüzü mü?Önceki senelerdeki gibi bir fotosunu paylaşırız, o da çoğu kişi isimden ünlü güzeli bilmediği için. Size videolarıni yayınlayacak değiliz
Tesettürlü hallerini paylaşacam dedim yıkıldılarbunlar sana güzel kız bulmak için yarışıyorlar, senin günahın yok
Aferin böyle yapTesettürlü hallerini paylaşacam dedim yıkıldılar
Adaletli oylayacak biri gibi duruyorsunTamam, neyin, ne boyutta paylaşılacağını sormuyorum ben. Komple bedeni mi değerlendireceğiz yoksa sadece yüzü mü?
Konu onlara kalsaydı mayolu fotolar gelirdiAferin böyle yapYıkılsın azgınlar
Yüz güzeli diye yarışma mı olur, bizim enine boyuna her şeyi değerlendirmemiz lazımniye, cıvıldak foto paylaşacağımımı sandın? 😱hem yüz güzeli seçecez. Boydan fotoya gerek yok
Onuda gidip googleden bakarsınızYüz güzeli diye yarışma mı olur, bizim enine boyuna her şeyi değerlendirmemiz lazım
Diğer arkadaşlar nasıl değerlendirirler bilmem ama ben şöyle boydan fotoğrafını açar bakarım neresi nasıl diye. Zaten zamanım bol, gözüm gönlüm açılmış olur.Adaletli oylayacak biri gibi duruyorsun
Önceki senelerden bir konuya bakabilirsin:https://fav10.net/forum/threads/en-favori-güzel-2017-l-3-tur-l-grup-b.267308/
misal sen Melis Tüzüngüç demiştin. Bu tarz bir foto paylaşırım. Onu ekrandan tanıyanlar hemen tanır. Bilmeyenlerde bu fotoya göre karar verir. Sonuçta güzel denilince ilkin yüz güzelliği gelir. Benimkide önceki seneler gibi işte
Ekli dosyayı görüntüle 66309
@MasacRE @Sherlock
Onuda gidip googleden bakarsınız
Yukarda belirttim. Orjinalin dışına çıkmıyorum aslında
Orası size kalmışDiğer arkadaşlar nasıl değerlendirirler bilmem ama ben şöyle boydan fotoğrafını açar bakarım neresi nasıl diye. Zaten zamanım bol, gözüm gönlüm açılmış olur.
Sanki İngiliz kadınları değerlendireceğiz.Orası size kalmışİsteyen konuda paylaşır yorumlar ama ben konunun kendisine cıvıldak fotolar paylaşmam@MasacRE
Yüz güzeli diye yarışma mı olur, bizim enine boyuna her şeyi değerlendirmemiz lazım
Kesinlikle...yazdıkların ilk mesajdaki spoi listesinde var
Sıla'yı senden dolayı ekledim ama zamanında finalist olup kıl payı Tuba Büyüküstün'e kafa tutması kan dondurucu cinsten 😱@MEnes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?