En Favori Güzel 2019

En Favori Güzel Yabancı (Kadın)

• Katılmayı düşünmüyorum, etiketten çıkarın.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 güzel gözüme az geldi
Daha çok vardır aday olabilecek isimler de bakmak lazım. Önceki yarışmaya baktın mı sen?
Öncekilerde başta benim gibi liste yapılmamiş. Ben ilk etapta şuan ekranlarda olanları aldım ( en ünlüleri ve tek tek yazdim
) Üstünü sizler söyledikçe yapacağım. @turkuazz ında önerisiyle 55 şuan ve grup yapacağım zaman az ise ben doldururum boşlukları

O güzellere bakan gözün kör olsun senin
Aklıma gelen isimlere ctrl+f yöntemiyle bir bakarım o zaman, yakalarım eksikleri
Hemen üç tane yakaladım bile

Merve Boluğur
Burçin Terzioğlu
Hazar Ergüçlü

Güzellik yarışması yapılıyor ve böyle bir güzellik yok listede 😱 Serhat olacak iş mi bu değil mi ama

Bunlardan galiba sadece Merve yoktu

Benim birazdan bir randevum var. Döndüğümde önerini eklerim

Kaça tamamlarsak başlayayım sence? 100 iyimi.
Perşembeden sonra eksik varsa 100 tamamlarım. Daha fazlaysa sorun değil, perşembe veya Cuma başlarız oylamalara

Reactions: MasacRE
Burçin ile Hazar da çıkmadı aramada
Sayı konusunda aşırı fazla da olmasın tabi ama kısıtlamaya gerek yok bence. Gelen önerilere göre bir liste çıkarır ona göre oluşturursun grupları. @Sherlock ortağın da yardım eder zaten sana

Reactions: Sherlock
Yerli/yabancı fark ediyor mu?
Sadece türkler olacak

Hazar'ın olduğuna eminim. Bakarım sonra. Ben listeyi konunun kendisinemi eklesem acaba? Daha rahat bakılması adına? rakamlarla oluşturdum çünkü kurayı rakamlari çekip yapacam. Kim tek tek elle isim yazacak
sonra bakacam o numarada kim var onlar 'Y' grubuna girecek

Evet olabilir öyle. Bu arada Hazar da Burçin de yok eminim. Alt tarafı 55 tane isim var zaten orada, hem arama yaptım hem de tek tek baktım çıkmıyorlar. Aklından geçirdin ama yazmadın herhalde onları

Reactions: Dosi and Sherlock
Ayy olmasa daha güzel bi liste olurdu canım, emin ol

Hayırlı olsun🙂
Sıla
Meryem Uzerli
Afra Saraçoğlu
Ayça Ayşin Turan
Aslı Enver
Fahriye Evcen

Reactions: Dosi
Merve Boluğur bile yok ne diyorsun sen
Neyse bu ön liste zaten, eksikleri tespit edip bildireceğiz @Dosi ye
Evet olabilir öyle. Bu arada Hazar da Burçin de yok eminim. Alt tarafı 55 tane isim var zaten orada, hem arama yaptım hem de tek tek baktım çıkmıyorlar. Aklından geçirdin ama yazmadın herhalde onları
Burçin nasıl olmaz kardeşim? DEHŞETE DÜŞTÜM ŞU AN.
relax gençler, twitter'e önden yazmıştım, buraya kopyalacakken kopyala yapıştırın acizliğine uğramış, ama Merve yoktu aralarında

relax gençler, twitter'e önden yazmıştım, buraya kopyalacakken kopyala yapıştırın acizliğine uğramış, ama Merve yoktu aralarında
Sonuçta burada yok işte, biz ne bilelim senin twittera yazdığın listeyi

Reactions: Dosi
Reactions: denizz19 and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...