Aklıma tek mantıklı cevap bu geldi.İyi de o görebiliyor ben içeriği göster dersem gösteriliyor
Hayır zaten yazışıyoruz engele ne gerek var
Sıla mı desem Merve mi? Sen Celal'e oy vermiş miydin?
Aklıma tek mantıklı cevap bu geldi.İyi de o görebiliyor ben içeriği göster dersem gösteriliyor
Hayır zaten yazışıyoruz engele ne gerek var
Vermiştim tabiAklıma tek mantıklı cevap bu geldi.
Sıla mı desem Merve mi? Sen Celal'e oy vermiş miydin?
Merve Boluğur başka bir şeydir. Güzellik konusunda üstüne tanımam kendisinin.
Makyaj güzeli işte hem şu an Murat Dalkılıç sana koklatmaz onuMerve Boluğur başka bir şeydir. Güzellik konusunda üstüne tanımam kendisinin.
Sıla'ya vermeyeceğim kesin de diğer ikisinden hangisini seçeceğime karar veremedim
Ben oy kullanmadan hiçbir şey bitmezSıla'ya vermeyeceğim kesin de diğer ikisinden hangisini seçeceğime karar veremedimSıla 3. tur gidiyordu neredeyse orada elense ne gülerdim ama
Ne güzeli olduğu umrumda değil yüzü çok güzel gelmiştir hep bana.Makyaj güzeli işte hem şu an Murat Dalkılıç sana koklatmaz onu
Halbuki Feridun Düzağaç elenmemişti dimiSıla'ya vermeyeceğim kesin de diğer ikisinden hangisini seçeceğime karar veremedimSıla 3. tur gidiyordu neredeyse orada elense ne gülerdim ama
La evliler ikisiNe güzeli olduğu umrumda değil yüzü çok güzel gelmiştir hep bana.Gerçi Murat Dalkılıç'la birlikteyse kendisinden biraz soğumama sebep oldu şu anda.Keşke oy kullanmadan bu detayı öğrenseydim işler değişebilirdi.
Hashahahaha bu kadar uzağım işte düşün.Halbuki Feridun Düzağaç elenmemişti dimi
La evliler ikisi
Ferhat Göçer de elenmediHalbuki Feridun Düzağaç elenmemişti dimi
La evliler ikisi
Kim daha riskte acabaFerhat Göçer de elenmedi
Ms'de bir etkin yok senin forum anketlerinde etkili oluyorsunKim daha riskte acabaBi tarafta yıllara çakal Deniz olarak geçen ben varım diğer tarafta turşu bidonu sen
Etkimi ortaya sunmuyorum yoksa neler yapabileceğimi Sıla'da gördünMs'de bir etkin yok senin forum anketlerinde etkili oluyorsun
burda merve de finalde mert tosbağasına oy vermeyen aha böyle olsunSende finalde mert diyecekmisin @sokak sanati nin emirini sevmiyorsun sonucta
merve dedim oyuncu finalinde merte bekliyoruz şampiyonluk çalışmam başladı @Bullyburda merve de finalde mert tosbağasına oy vermeyen aha böyle olsunayrıca berenede oy vermen lazım
Sende finalde mert diyecekmisin @sokak sanati nin emirini sevmiyorsun sonucta
beren,de unutmayalım bir merveyle merte oy vermem mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?