rakibi tuba olursa oy çıkar benden yoksa hiç umut bağlamayın ayoll![]()
![]()
![]()
Bakalım seçenekler önemli ama Hande Erçele acayip kılım ona oy verme
rakibi tuba olursa oy çıkar benden yoksa hiç umut bağlamayın ayoll![]()
![]()
![]()
Hayret sen Beren'i nasıl finale çıkaramadın ya şaşırdım bu durumaBakalım seçenekler önemli ama Hande Erçele acayip kılım ona oy verme![]()
Hayret sen Beren'i nasıl finale çıkaramadın ya şaşırdım bu duruma![]()
ıyyy ona para verseler bile oy çıkmaz zaten benden ayollBakalım seçenekler önemli ama Hande Erçele acayip kılım ona oy verme![]()
Bu yıl uğraşacak mısın peki en sonki olaylardan sonra kaostan uzak duracak gibiydin ama dayanabilecek misin?Ben 2014'de kayıt oldum sayılır Yazın gelmiştim foruma yeniydim yoksa kaçmaz yani.![]()
Bu yıl uğraşacak mısın peki en sonki olaylardan sonra kaostan uzak duracak gibiydin ama dayanabilecek misin?![]()
Besalet düzenliyorKim düzenliyor organizasyonu ona göre değişirTarafsız objektif biri yönetirse bi şeyler yaparım.
![]()
Senin kalçaların büyükBen bu ikisinden daha güzelim lan.
Lafı yine çarpıtmışsın özel çaba demiş orada mesaj içeriklerine bakarsan etiket yaparak oy istemişim@Yiğitt bir insan hiç mi değişmez![]()
ben sıla demişim ama bu yrışma bitmemiş sanırım tekrar sıla desem durum eşitlenirmi ?Ben oy vermemişim![]()
Sıla kazanmalıydı dimiForumun en rezil organizasyonlarından biriydi.![]()
Ben oyumu Sıla'ya vermişim nedense. Tubacılar daha da çok sinir etmiş demek.Sıla kazanmalıydı dimi![]()