Etmiyorum çünkü vardı dediğim gibi sana güzel gelmeyen bir şey bir başka insana güzel gelebilir. Bir bakış, işve,cilve,mimik her şey olabilir
Mesela sana Tuba güzel gelir bana bir başka biri. Mesela berkann Sıla seven biri her haliyle oyunu Sıladan yana kullanır. Yatutarsa keza öyle, gözlemci keza öyleHı hı, kesin öyledir
Bu mesajını dislike tuşuyla kınıyorumYok artık Sıla nasıl finale geldi. O değil de Bereni falan nasıl eledi ona şaşırıyorum.
Tamam Sıla çok iyi bir şarkıcı ama bu güzel olduğu anlamına gelmiyor. Çirkin de diyemem ama normal bir kız yani. Güzeller güzeli de değil.
Bir an bile düşünmeden Tuba Büyüküstün diyorum. Kız resmen Barbie bebeklerden güzel.
Sıla Beren'le aynı grupta değildi. Beren'in grubunda Tuba vardı.Yok artık Sıla nasıl finale geldi. O değil de Bereni falan nasıl eledi ona şaşırıyorum.
Tamam Sıla çok iyi bir şarkıcı ama bu güzel olduğu anlamına gelmiyor. Çirkin de diyemem ama normal bir kız yani. Güzeller güzeli de değil.
Bir an bile düşünmeden Tuba Büyüküstün diyorum. Kız resmen Barbie bebeklerden güzel.
Mesela sana Tuba güzel gelir bana bir başka biri. Mesela berkann Sıla seven biri her haliyle oyunu Sıladan yana kullanır. Yatutarsa keza öyle, gözlemci keza öyle
Bu mesajını dislike tuşuyla kınıyorum
Mesela sana Tuba güzel gelir bana bir başka biri. Mesela berkann Sıla seven biri her haliyle oyunu Sıladan yana kullanır. Yatutarsa keza öyle, gözlemci keza öyle
Bu mesajını dislike tuşuyla kınıyorum
Aynı grupta olmasa bile ondan çok oy almıştır kesin.Sıla Beren'le aynı grupta değildi. Beren'in grubunda Tuba vardı.
Neye göre kime göre güzel değil. 😉Oy vermeyi unutmayın @firdevss @otomatikportakal @china_shangai @Lordly @TubAsi @FurkanTB @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @eskici @Aytil♥Zeyker @olizvel @vadikızı @charming
Bu arada Sıla'nın finale çıkması çok tuhaf gerçekten tamam başarılı bir şarkıcı ama çok güzel değil ben bu sene Serenay yada Beren finale kalır diyordum Sıla çok şaşırtıcı oldu
Yahu her güzelin bir alıcısı vardır. Ben varken Sılamın sırtı yere gelmez evelallah
Neye göre kime göre güzel değil. 😉
İrem Sak da çok güzel ama dram dizisinde başrol oynayınca daha göze çarpıyor güzelle o yüzden pek göze çarpmamış.Oy vermeyi unutmayın @firdevss @otomatikportakal @china_shangai @Lordly @TubAsi @FurkanTB @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @eskici @Aytil♥Zeyker @olizvel @vadikızı @charming
Bu arada Sıla'nın finale çıkması çok tuhaf gerçekten tamam başarılı bir şarkıcı ama çok güzel değil ben bu sene Serenay yada Beren finale kalır diyordum Sıla çok şaşırtıcı oldu
Biz burada favori güzelimizi arıyoruz Türk halkının keyfinin kahyasımısınızAynı grupta olmasa bile ondan çok oy almıştır kesin.
O grupta Farah, Aslı Enver ve Aslı Tandoğan olduğunu hatırlıyorum sanki.
Deniz ben çirkin demedim ama normal kız yani. Çok iyi bir şarkıcı zaten şüphesiz ama çok iyi şarkıcı diye güzeller güzeli olacak değil ya.
son noktayı koydunYahu her güzelin bir alıcısı vardır. Ben varken Sılamın sırtı yere gelmez evelallah
Nokta vuruşu yapmadım ama öyle gerçekten de bak onlarda oy toplamaya başladılar yalan mıson noktayı koydun
İşte ben de onu diyorum. Favori şarkıcıyı arasak Eyvallah oyum Sılaya derdim ama güzeli arıyoruz o yüzden Tuba dedim.Biz burada favori güzelimizi arıyoruz Türk halkının keyfinin kahyasımısınız
Çirkin değil zaten ama ondan kat kat daha güzel isimler var dünya standart güzelliklerine göreYahu her güzelin bir alıcısı vardır. Ben varken Sılamın sırtı yere gelmez evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?