Yabancı filmlerde orijinal isimlerini kullanıyorum. Mobil için görseller konusunda öyle bir sorun olacağını düşünmemiştim.@mesmeso oylarimi kullanacağım ama isimlerini ingilizce yazmışsın birde mobilde resimler küçük tek tek detaylı bakacağım. Umarım kullanmayı unutmam
Bende Türkçe olarak isimlerini hatırladığım için yoksa görseller güzel hazırlanmışYabancı filmlerde orijinal isimlerini kullanıyorum. Mobil için görseller konusunda öyle bir sorun olacağını düşünmemiştim.
Can yoldaşlarından uzak duran herkes tepkiyi hak eder canım yoldaşım benim.. @Sherlock
Sayın Gs'li dostum yoksa ben de yokum..Can yoldaşlarından uzak duran herkes tepkiyi hak eder canım yoldaşım benim.. @Sherlock
------
@Maskeli Fedai
Yetişemedim. @mesmeso kusura bakma. Diğerlerine katılım sağlamaya çalışacağım. Seçerek oy atayım dedim ondan böyle olduUmarım bitmeden yetiştirim. Eve geçince kullanayım oy. 22.18 diyor
John wick beklediğimden az oy aldı. Listeler güzel oldu. En çok oy alanları böyle listelesen etkinlik bitince bize de tavsiye olabilir. Benim izlemedigim çokEn Favori (Yabancı) Film'de 2. Tur Sona Erdi!
En çok oy alan 10 film:
Oppenheimer - 16 oy
Barbie - 11 oy
Anatomy of a Fall - 10 oy
Poor Things - 10 oy
Killers of the Flower Moon - 9 oy
Past Lives - 9 oy
John Wick: Chapter 4 - 8 oy
Ferrari - 8 oy
Elemental - 6 oy
Wonka - 6 oy
Çeyrek Final eşleşmeleri bu akşam sizlerle.