My Number One
Diyebilirsin abi hiç sorun değil sıcaklar öyle bunaltıyor ki kafam bende değil gibi bu ara he
------
Nasıl kibar...tam bir Fenerbahçeli@Billy Kane @Turkuazz öbür grupta oy vermişsiniz bu grupta da verirseniz sevinirimTabii ki 2 şarkıyı da çok sevdiğiniz ya da sevmediğiniz için oy kullanmadıysanız canınız sağ olsun
Etiketledik diye zorunda hissetmesin kimse tabiiNasıl kibar...tam bir Fenerbahçeli
gözden kaçırmışım kullandım@Billy Kane @Turkuazz öbür grupta oy vermişsiniz bu grupta da verirseniz sevinirimTabii ki 2 şarkıyı da çok sevdiğiniz ya da sevmediğiniz için oy kullanmadıysanız canınız sağ olsun
gözden kaçırmışım kullandım
Aferin gözden kaçırdım diyin de @Dosi gelip etiketle hatırlatmazsan böyle olur işte desin banagözden kaçırmışım kullandım
Öyle masum gözüktüğüne bakmayın çok fena...
Öyle masum gözüktüğüne bakmayın çok fena...
@xdragxx hatırlatma etiketi yapmazsa olacağı bu tabikigözden kaçırmışım kullandım
Etkinliklerde konu sahibi etiket yapar ama sen bizden bekliyorsun. @The_Erinch baktı sende iş yok @Angelica 'yı çağırdıAferin gözden kaçırdım diyin de @Dosi gelip etiketle hatırlatmazsan böyle olur işte desin bana
Sana kanaldan tonlarca para veriyorum. Bu mu fenalıkÖyle masum gözüktüğüne bakmayın çok fena...
demişAferin gözden kaçırdım diyin de @Dosi gelip etiketle hatırlatmazsan böyle olur işte desin bana
benim yarışmada kazandığımı o her hafta alıyordur@xdragxx hatırlatma etiketi yapmazsa olacağı bu tabiki
Etkinliklerde konu sahibi etiket yapar ama sen bizden bekliyorsun. @The_Erinch baktı sende iş yok @Angelica 'yı çağırdı
Sana kanaldan tonlarca para veriyorum. Bu mu fenalık
Daha fazlasını alıyordemiş
benim yarışmada kazandığımı o her hafta alıyordur
daha fazla alıyor etiket yapamıyorDaha fazlasını alıyor
Üşengeç tembel kişiler denk geliyor banadaha fazla alıyor etiket yapamıyor
Hadi oy vereyim bari ilk defa güzel bulduğum Yunanistan da olsa ikinciydi ona verdim@pompy @Sherlock @MEnes @kerem @Gerekli24 @seyfullXh @xemrexxx @Mircan Saye @hayret bi şey @tolgab @Tolstoyevski @Billy Kane kritik oylama mevcut. Son saatler
------
Üşengeç tembel kişiler denk geliyor bana
Zor olsa da? Ben hiç düşünmeden oy verirsin sandımZor olsa da We Could Be The Same.
Helena'nın muhteşem performansını görmezden gelemezdim.Zor olsa da? Ben hiç düşünmeden oy verirsin sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?