Ben de yorulunca unutuyorum eklemeyi @Tolstoyevski bilir.
Yalnız o da etiketlemedim diye alındı galiba 😱
@Tolstoyevski yapmaz öyle alınganlıklar...
Ben de yorulunca unutuyorum eklemeyi @Tolstoyevski bilir.
Yalnız o da etiketlemedim diye alındı galiba 😱
Ben eklemekten vazgeçtim aslındaGeçme ulan, bu sefer de ben istiyorum.@MasacRE
Şarkı paylaştıya@Tolstoyevski yapmaz öyle alınganlıklar...
Evet hayır de uzatmayacağımvazgeçtin mi?
İşte bu sorunun cevabı evet veya hayır değil. O yüzden şu anda bu meseleyi uzatmamak adına susuyorumGeçme ulan, bu sefer de ben istiyorum.@MasacRE
Şerlok beyciğime bak, BABA'nın bütün şarkılarını biliyor, laps diye koyuyor önüme maşallahTeoman’a sorsan der ki...
Susma sarkmasın ileriki zamana. Günler sonra aynı duruma hazır değilimİşte bu sorunun cevabı evet veya hayır değil. O yüzden şu anda bu meseleyi uzatmamak adına susuyorum
Yeşilçam filmlerinde Müslüm Baba'da yer alacakŞerlok beyciğime bak, BABA'nın bütün şarkılarını biliyor, laps diye koyuyor önüme maşallah
Saat 2 oldu. Şimdi bir şey dersem sabaha kadar burada kalırızSusma sarkmasın ileriki zamana. Günler sonra aynı duruma hazır değilimyaram kanayıp durmasın
İşte bu sorunun cevabı evet veya hayır değil. O yüzden şu anda bu meseleyi uzatmamak adına susuyorum
Şerlok beyciğime bak, BABA'nın bütün şarkılarını biliyor, laps diye koyuyor önüme maşallah
Susmazsam büyük sıkıntı yaşarız Şerlok beyciğimAhahahahahaha.Parantez içi efsane.
Saat 2 oldu. Şimdi bir şey dersem sabaha kadar burada kalırızO yüzden susmam en doğrusu olur
Yarın yeni enerji ile devam ederizAhahahahahaha.Parantez içi efsane.
Demek efkarlandın ha Şerlok beyciğim...Utku beyciğim gelin beraber yakalım...
Susmazsam büyük sıkıntı yaşarız Şerlok beyciğimKonuşturmayın beni artık dağılalım
Demek efkarlandın ha Şerlok beyciğim...
Şu kalabalık görselin nerde. At kaydeteyim telefonaUtku beyciğim haklı.Bu ekibin boşu kuvvetli.
Metin Akpınar mı... YAPMAAA...Paramparçayım...
Şu kalabalık görselin nerde. At kaydeteyim telefona
@Özgür uğramış konuya ama birşey anlamamıştır bence
Konu çorba oldu
Yok inan bana en ufak bir yorma durumun olmadı.@Sherlock @xdragxx Olm asıl fitili ateşleyen adam nerede.. nerede o @Tolstoyevski 🤪
Şaka bir yana @Dosi ben bile ara ara seni yordum; kendi adıma özür dilerim. Bunu bilmeni isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?