2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öneri listesi silinsin Dosi hanım. Belirlenen yeni konuya göre söylenmesi lazım önerilerin. Tamam konu kalsın da, toplu etiket yapıp 5 öneri iste milletten.
Şimdi değil ama yarın veya gece etiketlerim :S

Reactions: MasacRE
Ben etkinliği yürütürmüyüm bilmiyorum

Rahatsız oldum bir çok şeyden.
Ani kararlar vermekten kaçındığım için bir kaç gün düşünmek istiyorum

Reactions: Tolstoyevski
Öneri süresi bitmiştir.
Bu konuda bir sürü tartışma çıktı ve tüm eleştiriler ve öneriler için teşekkür ederim.
Özellikle sene kısmında çok fazla tartışma çıktı ve en son tüm zamanların oyuncularını oylama önerileri geldi.

Şimdilik etkinliği askıya alıyorum. En azından Haziran Ayında başlamayacak. Şuan forumda çok fazla etkinlik var. Güzeller, filmler bitince başlatırım.
Bu konu ile ilgilide kararımı verdim, yani kuralları. Bu fikir benimdi ve az çok sizlerin taleplerinide göz önünde bulundurdum.
Zamanı gelince buradan son karar ve geçerli olacak kuralı belirtip anket işine girerim.
İstemeyen oylamamakta serbest. Kimseyi zorlayamam. Herkesi memnun etmek zor. Bunu biliyorum. Çoğunluğu memnun etmeye bakarım.
Etkinliği kendi başıma yürütürüm. Acele etmeye gerek yok. Azar azar uzun bir zamana yayarım.
Herkese teşekkürler
@MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @xdragxx @Aserat @Bully @serhatt @bazinga (konuya bu tartışmaya dahil olanları etiketledim)

O kadar sayfa boşa mı konuştuk yani... Paramparçayım...

Reactions: Dosi
Kararına saygı duyuyorum; etkinlik bolluğundan ziyade senin için ertelenmesi daha iyidir.

Zaten yeterince yoğun etkinlikleri yürütüyorsun.

Hayırlısı Olsun.

Doğru karar. Evet güzel bir etkinlik olacaktı ama şimdilik ihtiyaç yok ve sen de son günlerde boşu boşuna yıprandın o yüzden en hayırlısı bu.

Pişman oldum biraz ne yalan söyleyim. Ben bu kadar yıpranacağını tahmin etmemiştim kendi adıma üzgünüm.

Niye boşa olsun? Sizlerin önerileriyle şekillendiriyorum

Ne bileyim 30 sayfadan fazla konuştuk, tartıştık ama başlamayacağını söylüyorsun şimdi. Neyse hayırlısı olsun, karar senin sonuçta. Başladığı zaman katılım gösteririz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...