- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Boşver elalemi. Bildiğini okuÇıkmış çıkacağı kadar baksana herkesin dilindeyim...
Boşver elalemi. Bildiğini okuÇıkmış çıkacağı kadar baksana herkesin dilindeyim...
Kıvanç'ı tabiki daha çok seviyorum, her parlağın yeri başka bende.Kıvanç'ı daha mı çok seviyorsun yoksa?
80 jenerasyonundan Kıvanç'ı, 90 jenerasyonundan Kubilay'ı seviyorsun sanırım. Öyle ayrım yaparsın şimdi sen.
Öyle yapıyorum.Boşver elalemi. Bildiğini oku
Ona 7 hak verdim@serhatt 5 tane nasıl seçecek, çok merak ediyorum.
Bir de sarışını daha çok öne koydu, esmer geri planda kaldı.Kıvanç'ı tabiki daha çok seviyorum, her parlağın yeri başka bende.
Sarışının adı, esmerin tadı demişler.Bir de sarışını daha çok öne koydu, esmer geri planda kaldı.
Ozaman şöyle olurum@MasacRE gibi 200 kişi söylesin de, kal öyle.
Yerliden o kadar çok çıkaramaz sanırım @serhatt. Gerçi yabancıdan da o kadar çıkar mı muamma da neyse. Kadın desen çıkıyor da, erkeği bilemedim.Ozaman şöyle olurum Ekli dosyayı görüntüle 85718
Bırak önerdiğim kadar önereyim.Yok daha neler
Çok beklersin.O yüzden senin önerme haklarını da ben aldım.@Dosi
Sen öyle san, her koşulda çıkarırım ben.Yerliden o kadar çok çıkaramaz sanırım @serhatt. Gerçi yabancıdan da o kadar çıkar mı muamma da neyse. Kadın desen çıkıyor da, erkeği bilemedim.
Aras Bulut Iynemli ve Cagatay Ulusoy finalde kapisir ama Aras kazanir gibime geliyor.Favori, yani en iyi yenetekli oyuncu. Yakışıklılık istesem belirtirdim
Kimmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?