2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaş ve sene meselesini dediğin gibi sonra tartışırız ve bu haliyle sorun yok benim için. Ama All star konusunu tam anlamadım yani büyük ustalarla neden 2019 senesinin ilk 10'u çarpıştırılıyor ki. 😱

Çünkü tüm zamanın oyuncularını isteyenler için dedim

Reactions: Tolstoyevski
Şerlok beyciğimle aynı fikirde buluştuk. Önce tüm zamanların en favori erkek oyuncusu, daha sonra ilerleyen bir tarihte de yıllara göre farklı etkinlikler. Bence tek yolu bu.

İşin sonu kötü yere gidiyor arkadaşlar bence artık susalım 4 saattir pc başındayım her yerim ağrıyor kafayı mı yedik?

Etkinlik sonuç olarak dosi'nin biz de 4 saattir fikirler veriyoruz. Bence artık susalım ve dosi ne istiyorsa öyle yapsın herkes bizim gibi kaos sevecek diye bir şey yok

@Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE

Şerlok beyciğimle aynı fikirde buluştuk. Önce tüm zamanların en favori erkek oyuncusu, daha sonra ilerleyen bir tarihte de yıllara göre farklı etkinlikler. Bence tek yolu bu.
Siz aynı fikirdesiniz ama böyle istemeyen çok kişi var :S

İşin sonunda tüm zamanların oyuncuları ve en yakışıklı oyuncu olarak iki etkinlik yürütülür:S

Reactions: Tolstoyevski
İşin sonunda tüm zamanların oyuncuları ve en yakışıklı oyuncu olarak iki etkinlik yürütülür:S
Artık sen nasıl istersen vallaha bu saatten sonra bana çok ters gelen bir durum olsa da hem foto seçiminde yardımcı olurum hem de diğer konularda

Reactions: Dosi
Ya da senin dizi etkinliğin gibi 2000-2010 ayrı olarak 2000'ler etkinliği, 2010'lar etkinliği gibi ama yakışıklı olursa başkalaşır durum. 😱

Reactions: Dosi
Siz aynı fikirdesiniz ama böyle istemeyen çok kişi var :S
Ya sen boşver kimin ne dediğini. Bak @The_Erinch geçenlerde tüm zamanların en favori film anketini yaptı. Sen de o şkeilde konu açacaksın. Verilen önerilerle oluşturacaksın anketi. Diğerlerini ilerleyen bir zamana at gitsin. Yeter artık bu kadar yorulduğumuz gerçekten sıkıldım

O kadar şu yeni üyeler oy kullanmasın dedik adam sadece ok ok dedi

Reactions: MasacRE
Konuya sonradan geldim ama anket içinde anket var galiba...
Tüm Zamanların En İz Bırakan Aktörü mü seçiliyorrr

Konu yüzünden karnım acıktı. 😱

Reactions: Dosi and xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...