Ya çıldıracağım valla az kaldı kafayı yememeO zaman Selena Gomez'i niye almadın o yarışmada kadın oyuncu değil miydi? Kendinle çelişiyorsun ya kusura bakma
Haluk Bilginer 2018 senesindeki performansından dolayı Emmy'de en iyi erkek oyuncu ödülü aldı, 2019 senesinde de Nuh Tepesi'nde oynadı. Yani hem 2019-2020 sezonunda hem de gelmiş geçmiş en iyi oyuncular etkinliğinde gayet yer alabilri ve ikisinde de şampiyon bile olabilir ama zaten gelmiş geçmişte olamaz Şener Şen ve Kemal Sunal dururken, o ayrı mesele. Ama bu etkinlik en iyi oyuncu etkinliği ve Haluk Bilginer de bu alanda önde gelen isim ve o yüzden onun olmaması düşünülemez bence. Filmi halen vizyondaydı üstelik virüse kadar bildiğim kadarıyla.Burda mı yarışsın efsanelerde mi sence? Ne gerek var Haluk Bilginer'i 2.sınıf oyuncularla yarıştırmaya hak ettiği yer bariz efsaneler.
Şimdide sen işi çıkmaza sokuyorsun ama@Sherlock yazdığı öneriyle kaos bitti sandı ama onun üstüne 10 sayfa daha kaos çıktı
Aslında bana göre de iki yerde de yer alabilir gayet doğal. Ben Selena Gomez kadın yarışmasında olacak dediğim zaman bana şarkıcı o dediler. Kadın hem şarkıcı hem oyuncu olamaz mı mesela?Haluk Bilginer 2018 senesindeki performansından dolayı Emmy'de en iyi erkek oyuncu ödülü aldı, 2019 senesinde de Nuh Tepesi'nde oynadı. Yani hem 2019-2020 sezonunda hem de gelmiş geçmiş en iyi oyuncular etkinliğinde gayet yer alabilri ve ikisinde de şampiyon bile olabilir ama zaten gelmiş geçmişte olamaz Şener Şen ve Kemal Sunal dururken, o ayrı mesele. Ama bu etkinlik en iyi oyuncu etkinliği ve Haluk Bilginer de bu alanda önde gelen isim ve o yüzden onun olmaması düşünülemez bence. Filmi halen vizyondaydı üstelik virüse kadar bildiğim kadarıyla.
Yooo dosi diyor işteYa çıldıracağım valla az kaldı kafayı yememeArtık tekrar etmeyeyim oradaki kıstası, defalarca kez söyledik zaten. Orada 3 ayrı kategoride güzeller belirlenecek. Bunda öyle bir durum yok. Bir en favoriyi yapalım tüm zamanların. Sonrasında güncel yıl şeylerine bakarız
Yalnız @Sherlock un önerisi sınır koymadan en favori erkek oyuncu etkinliği yapılsın yönündeydi. Ben ona tamam dedim. E siz şimdi farklı farklı önerilerle gelip yine karıştırdınız ortalığı, o yüzden çıkmaza sokanın ben olduğumu düşünmüyorumŞimdide sen işi çıkmaza sokuyorsun ama
Ya gelmiş geçmiş en iyi erkek oyuncu diyeceğiz işte bunda bence tepki gösterilecek bir şey yok. İsteyen Çağatay Ulusoy oylar, isteyen Şener Şen. Herksein kendi tercihi.
2019/2020 senesi olayı netliğe kavuşmazsa ben yokum orada.Yooo dosi diyor işte
Hem 2019/2020 hem de efsaneler yapılacak diye
Hiç çıkmaz canım niye çıksın?@Dosi hanım benim tercihim de bu yönde. İsteyen, istediği oyuncuyu yazabilsin. Ortaya yıl konusunu, sezon konusunu falan attığınız zaman işler karışıyor. İsteyen Kıvanç Tatlıtuğ'u seçer, isteyen Şener Şen'i. Ben kaos çıkacağını falan düşünmüyorum.
Selana Gomez zaten hem oyuncu hem şarkıcı, o neden oyuncuda yer almadı yeni öğrendim bilmiyordum.Aslında bana göre de iki yerde de yer alabilir gayet doğal. Ben Selena Gomez kadın yarışmasında olacak dediğim zaman bana şarkıcı o dediler. Kadın hem şarkıcı hem oyuncu olamaz mı mesela?
@MasacRE @Sherlock @xdragxx @Tolstoyevski
Temmuz Ayında 2000/2010(bu kısmı netleştiririm sonra) yılına kadar olan şuanki mevcut yaşı 45 üstü (tamamen kaos engelleme amaçlı) isimleri listeleriz.
Sonra bu etkinlik şayet olursa burad ilk 8- 10a giren ve ustalarınkinede de ilk 8- 10 girenlerle All star yaparız.
Tamammıyız?
İki kategoride de yarışması olmazmışSelana Gomez zaten hem oyuncu hem şarkıcı, o neden oyuncuda yer almadı yeni öğrendim bilmiyordum.
Ya verilen bir söz var ve şimdi dank diye değiştiremem. İlk bu etkinliği isteyen ve genç nesli isteyenlerin de kaosunu çekemem artık. Benide anlayın@Dosi bak yardımcı da olacağım, konuların bir kısmını ben açarım. Ortaya şart koyduğun zaman işler karışıyor, forum olarak en favori oyuncumuzu seçelim işte. Sonraki yıllarda ise bir seneyi kapsayan seçimlerle etkinliği devam ettirirsin. 2000 yılı öncesi, sonrası falan gerek yok böyle ayrımlara.
Çıkmasın arkadaş dosi hanım kaos sevmiyor tamam biz seviyor olabiliriz amaYa çıkabilir, çıksın da.
Tamam.Değiliz, yine itiraz ediyorum gibi gözükecek ama bu hali sayfalarca tartıştığımız halinden de daha saçma geldi açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?