2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç sorma konudaki mesajları okudum ve gerçekten büyük güldüm...
Arkadaş gerçekten hani düşününce bu kadar önemsenmesi çok saçma olan bir etkinlik ama devlet meselesi haline geldi. Hepiniz mi ruh hastasısınız be kardeşim, ben kendimi öyle bilirdim, saçma şeyleri bile isteye uzatıp insanları kanser ederdim...
Hani size noooluyor yani...

Yolun açık olsun

Reactions: Sherlock
Ya diyoruuuum önerilen isimlerin itiraza açık isimler olmaması gerekir. Bu adam itiraza sonuna kadar açık bir adam almamanız gerekir bu kadar basit.

Sezon değil yıla bakılacak. @Dosi kaç kere söyledi bunu. O ilk başta yazarken de sezonu o şekilde düşünmemiş zaten. Kapat artık şu triplok modunu be adam

Triplok moduyla alakası yok... Kural koyulduysa her gelen öneri ve isteğe göre değiştirilmez 495439593495439 kere. 2018 yılında vizyona giren film 2019/2020 denilen etkinlikte yarıştırılmaz. Neyse kolay gelsin sizlere...

Reactions: xdragxx
Adı 2018'de başlayıp 2019'da da devam eden ama 2020'nin haziran ayına kadar projelerde yer almış kişiler olsun adı da rahatlayalım

Reactions: Sherlock
Kuralları burada konuşa konuşa net olarak belirliyoruz. @Dosi en baştan nasıl bilsin tam olarak neyi kapsayacağını. Konuştukça yeni öneriler geldikçe farklı sorunlar çıkıyor ortaya sonuçta.

Reactions: Dosi and Sherlock
Tamam Sherlock bey. Elime yüzüme bulaştırdım. Benim hatam. Unutun herşeyi.
İsteyen devralsın.
Yürütmeyeceğim ve net kararım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...