- Reaksiyon puanı
- 52,542
- Puanı
- 1,060
Çıktı tabii ki Magnum'dan araba kazandım, krediyi @The_Erinch in bankadan çektim, finalde Cornetto'ya oy vereceğim bu yüzden
Çıktı tabii ki Magnum'dan araba kazandım, krediyi @The_Erinch in bankadan çektim, finalde Cornetto'ya oy vereceğim bu yüzden
buz parmak zaten elenmiş kornettoya rakip olamamış, biz tur atlayan kornettoyu elemeden yer açamayız karameleCornetto değil de buz parmak yerine gelmeli. Buz parmağın ne işi var burada, dondurma demeye bin şahit isteyen çoluk çocuk şeysi
Ee hak ediyor ama. Türkiye'de dondurma iki ana kategoriden oluşur. Magnum ve diğerleri @The_Erinch
Yarı final için bakınca öyle doğru. Zaten karamel yazılmış olsa şu an 4 tane magnum ile girmiştik yarı finalebuz parmak zaten elenmiş kornettoya rakip olamamış, biz tur atlayan kornettoyu elemeden yer açamayız karamele
şu anda oylamada üç magnuma rağmen magnum garanti kazanır diye bakma ben oylamada gidişatı değiştirebilirim? cornetto asla kazanmamalı dediğim an bir çok arkadaşımız cornettoyu işaretleyecektirYarı final için bakınca öyle doğru. Zaten karamel yazılmış olsa şu an 4 tane magnum ile girmiştik yarı finale
Bakalım yarı finalde hangi Magnum, hangisini yiyecek.Yarı final için bakınca öyle doğru. Zaten karamel yazılmış olsa şu an 4 tane magnum ile girmiştik yarı finale
Kim ispiyonladı acaba ?Ooooo Utku Beyler Oy Vermişler 😂😁🤣