- Reaksiyon puanı
- 29,835
- Puanı
- 1,059
ayyy hadi oradan sizde bee sarpı ben gerçekten sevmiyorum ama siz içten içe merte bayılıyorsunuz
Neyine bayılacaz o çirkefin be, ne diyorsak o işte
ayyy hadi oradan sizde bee sarpı ben gerçekten sevmiyorum ama siz içten içe merte bayılıyorsunuz
sarpın kardeşine intikam aldırdık diye düşün ayoll güzel bağlantı benceNeyine bayılacaz o çirkefin be, ne diyorsak o işteAma ne olursa olsun izlemediğimiz dizilerdeki adamları desteklemeyiz Mert'e karşı olsa bile
Emir Mert finali çok daha iyi olur aslındaaseratın profilinden emir mert diye anlamısım inş öyle olmaz tabi
@MasacRE- senden örnek alsın kıskanclığına gider emiri destekler finalde
Hadi Emiri anlarımda bu Zeynep ne yaptı da bu kadar oy aldı? Kızın adı bir kere bile duymadım. Karşısında ondan daha iyi karakterler olmasına rağmen yine de ona veriliyor. #FanboyluğaHayır.
Emir Kozcuoğlu Celal'i kebap gibi yemeye geliyor.
O ateşle Celal kebap olur, Emir beyde finalde kebabı afiyetle yer.Grubun kesin elenecek ismi Zeynep sanırım. Kız o kadar ateşli ki yan rol hali ile finale oynuyor.@Harunnn60
O ateşle Celal kebap olur, Emir beyde finalde kebabı afiyetle yer.
Yine bir plan mı var, mesajları okudum da.Grubun kesin elenecek ismi Zeynep sanırım. Kız o kadar ateşli ki yan rol hali ile finale oynuyor.@Harunnn60
Yine bir plan mı var, mesajları okudum da.
Finalde çetin bir savaş olabilir.Yok Mert Emir finali planlıyorum. Aslında Emir Zeynep finali yapıp bi gövde gösterisi yapmak çok egoma yarardı ama boş verdim. O kadar haksızlık olmasın.
Emir'e veriyoruz oyları.
Finalde çetin bir savaş olabilir.
Zaten diğerine verirsem sonumu düşünemiyorum.Emir Çetin amcayı yiyecek. Emir diyorsun şimdiden söylüyorum.
Konuya etiketlendin.Zaten diğerine verirsem sonumu düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?