2017 En Favori Dizi Karakteri Sona Erdi! | Kazanan: Mert (İçerde)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,617
Puanı
1,061
icerde-4,q9AXazKUbUitm_Ugznlyyw.jpg

26 Nisan'da başlayan En Favori Dizi Karakteri heyecanı sona erdi. 123 karakter arasında sadece 2'si finale yükselmeyi başardı ve bu akşam da şampiyon belirlendi. Toplamda 53 kişinin oy verdiği finalin kazananı ise 27 oy ile Aras Bulut İynemli'nin hayat verdiği Mert (İçerde) oldu. Öte yandan Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı Emir (Kara Sevda) da sadece 1 oy farkla (26 oy) ikinciliğe yerleşti.

Çetin Tekindor'un yorumuyla ekrana gelen Celal (İçerde) yarışmacı 3. olarak tamamlarken Hazal Filiz Küçükköse'nin oynadığı Zeynep (Kara Sevda) ise 4. sırada yer aldı.

Yarışma için oy kullanan herkese teşekkürlerimi sunuyor, özellikle ilk 18'deki tüm karakterleri çıkardığı başarılı performans için tebrik ediyor ve gelecek sene görüşmek üzere şimdilik vedalaşıyoruz. Bu arada çok yakında yeni sürprizler de olabilir, takipte kalın. :)

İşte kısaca yarışmanın özeti:
  • KAZANAN: Mert (İçerde)
  • FİNALİST: Emir (Kara Sevda)
  • YARI FİNALİSTLER: Celal (İçerde) - Zeynep (Kara Sevda)
  • ÇEYREK FİNALİSTLER: Sarp (İçerde) - Azize (Vatanım Sensin) - Faryalı (Bodrum Masalı) - Duru (Fi) - Koray (Kiralık Aşk) - Ayşegül (Poyraz Karayel) - Hüsnü (Arka Sokaklar) - Eda (Poyraz Karayel) - Poyraz (Poyraz Karayel) - Davut (İçerde) - Cevdet (Vatanım Sensin) - Can (Fi) - Hülya (Hayat Şarkısı) - Bahri (Poyraz Karayel)

Açıkçası benim istediklerim Koriş ya da Can Manay dı; yarı final de Cevdet (vatanım sensin) ve Ayşegül (poyraz karayel ) olabilirdi sonucu pek beğenmedim ama emeğine sağlık @Aserat:)

Emir gönülleri kazandı. Forumu özellikle bozan yönetim bize kumpas kurdu ama

FB_IMG_1459570555455.jpg

Mert kazandi be helal. :Z

Forum cökmesi bir sey fayda etmez, en az iki oy daha geliyordu Mert'e. Bir oy da öndeydik zaten. :A

@Bully a bu şampiyonluğun şerefine şık bir elbise aldım :A git elbiseni giy gel ve şampiyonu kutla yeni tarzını bir görelim dünya gözüyle :Z:Z:Z @Bully

@Bully a bu şampiyonluğun şerefine şık bir elbise aldım :A git elbiseni giy gel ve şampiyonu kutla yeni tarzını bir görelim dünya gözüyle :Z:Z:Z @Bully
Öncelikle Mert'i tebrik ederim, gönül isterdi ki Sarp kazansın ama en azından İçerde ekibinden biri kazandı, güzel de oldu :A Finalde de açık ara ağır basıyordu zaten, neyse ki bir kaza olmadı :A

Elbisemi giymek için senin gelmeni bekliyordum. ss

Giydik bakalım hayırlısı olsun :F Nasıl, yakıştı mı :A

Öncelikle Mert'i tebrik ederim, gönül isterdi ki Sarp kazansın ama en azından İçerde ekibinden biri kazandı, güzel de oldu :A Finalde de açık ara ağır basıyordu zaten, neyse ki bir kaza olmadı :A

Elbisemi giymek için senin gelmeni bekliyordum. ss

Giydik bakalım hayırlısı olsun :F Nasıl, yakıştı mı :A
Forumun en şık erkeği oldun sayemde :A :A :A

@Bully un yeni tarzı nasıl çocuklar @MasacRE- @mrt-06 @Doğu @sokak sanati @xemrexxx @Yakamoz-Asi @turkuazz @destere @Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL @Yiğitt :Z:Z:Z

@Yakamoz-Asi @sokak sanati @EFE UYSAL

Kesinlikle EMİR KOZCUOĞLU hak ediyordu kazanmayı, Mert de kimmiş. Hani Sarp olsaydı bir nebze tamam derdim. :T: