Sıla'ya oy verseydin sana 2 oy getirirdim, şansına küs bayb
Daha Beren için savaş vereceğiz. Bence çok işler başarabiliriz birlikte.
Sıla'ya oy verseydin sana 2 oy getirirdim, şansına küs bayb
Bedel ödeyeceksin demiştim sana.Daha Beren için savaş vereceğiz. Bence çok işler başarabiliriz birlikte.
Bedel ödeyeceksin demiştim sana.
Görüşeceğiz alt ediyor mu etmiyor mu.Sadece işimi zorlaştırıyorsun bu çapulcu tayfası beni alt edemez.
Görüşeceğiz alt ediyor mu etmiyor mu.Yiğit bitti demeden bitmez bence. Sence?
Dur dur intikamım ikimizi de yakacak...İzindeyim biliyorsun. Tabi at izi başka ize karışmazsa.
Dur dur intikamım ikimizi de yakacak...
Bilseydim oy vermezdim ama Emir'in yenilmesi için her şeyi yapabilirim şu an.Ne diyon laa sen oy verdin nerde ne intikamı alacaksın.Hem biz ortağız bence sen benim fake'imsin. Yani ortak olmalıyız.
Bilseydim oy vermezdim ama Emir'in yenilmesi için her şeyi yapabilirim şu an.Ortaklığı sen Sıla'ya oy vermeyerek bitirdiydin.
Neyse yürüyüş yapıp geleyim ben, o zamana bir sakin kafayla düşüneyim.Sıla kazandı ama. Benim zaten Sıla nefretim ortada. Vermezdim kimse inanmadı.
Benden ne istiyorsun?
Neyse yürüyüş yapıp geleyim ben, o zamana bir sakin kafayla düşüneyim.Özrünü düşüneceğim.
İttifak istiyorum yalnız kaldım. .ss @Bully de desteği çekti.Benden ne istiyorsun?
Resmen gerçek biz karşısında 10 kişi var bu kadar güçlüyüm işte tek başıma mücadele veriyorum.Bana destek olursan dilediğin resmi pp yaparım.
Yiğit benden yana.
Düşüneyim, gerekli işlemleri yapacağım.İttifak istiyorum yalnız kaldım. .ss @Bully de desteği çekti.
İttifak istiyorum yalnız kaldım. .ss @Bully de desteği çekti.
Resmen gerçek biz karşısında 10 kişi var bu kadar güçlüyüm işte tek başıma mücadele veriyorum.
@Yiğitt ben sadece corbada tuz görevi ustlendim üstelik oylama basladiginda yoktum. dün girdim foruma bugunde gündüz yoktum. ben sadece bir kac arkadasa söyledim. görevim bittiOhaa algıda başarısızlık budur işte.Asil ben Tektim bi Dosi yardım etti. Siz bully çiğdem masacre batuß sen. Gerçekten çoğul olmayı hakedecek bi kadroylasınız.
@Yiğitt de size oy istedi.Ohaa algıda başarısızlık budur işte.Asil ben Tektim bi Dosi yardım etti. Siz bully çiğdem masacre batuß sen. Gerçekten çoğul olmayı hakedecek bi kadroylasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?