Ne yapalım kural böyle.Kurayla olurmu öyle yazı tura gibiYa düello ya da ona üşeniyorsan iklisinide alırsın yeni tura ama Forumdash kendi adamını satıyor şimdi oyüzden tepki veremicem
Ne yapalım kural böyle.Kurayla olurmu öyle yazı tura gibiYa düello ya da ona üşeniyorsan iklisinide alırsın yeni tura ama Forumdash kendi adamını satıyor şimdi oyüzden tepki veremicem
UTC'cilerin hiçbiri elenemiyor mecbur o şişko patatese verdim yoksa reis elenecek
Aaa senin olayınf arklı Halite kullanmıyım diyeUTC'cilerin hiçbiri elenemiyor mecbur o şişko patatese verdim yoksa reis elenecek@ömer karataş seni de oy kullanmaya davet ediyorum
Kural aşırı saçma ya, ilk kim başlattı acaba bu işi. Kesin bizim emekli admin @mrt-06 yapmıştır, ancak ondan çıkar böyle saçmalıklar
Aaa vlla ben bu kuralı şimdi duydum hiç böyle uygulamadım düello yapmyıorsam direk ikisinide geçiriyorum öyle durumlardaKural aşırı saçma ya, ilk kim başlattı acaba bu işi. Kesin bizim emekli admin @mrt-06 yapmıştır, ancak ondan çıkar böyle saçmalıklar
Hayır efendim ben bir şey yapmadım.Kural aşırı saçma ya, ilk kim başlattı acaba bu işi. Kesin bizim emekli admin @mrt-06 yapmıştır, ancak ondan çıkar böyle saçmalıklar
Ne yapalım kural böyle.
Aaa vlla ben bu kuralı şimdi duydum hiç böyle uygulamadım düello yapmyıorsam direk ikisinide geçiriyorum öyle durumlarda
Çiğdem ile kötü admin yapmıyormuş böyle bir şey, sen nereden uydurdun bu kuralı AseratHayır efendim ben bir şey yapmadım.
İşre ben Çiğdem veya kötü admin değilim o yüzden benim kurallarım geçer.Çiğdem ile kötü admin yapmıyormuş böyle bir şey, sen nereden uydurdun bu kuralı AseratGeçir gitsin eşit olanları işte kura ne demek ya hiçbir mantığı yok
Daha oy kullanmadık az huyumuza git
Daha oy kullanmadık az huyumuza git
Peloo nerede knk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?