Aman bu adamın yarışmaya çıkması hataydı iyi olmuş
Çeyrek Finalden aşşağısı olmamalıydıAman bu adamın yarışmaya çıkması hataydı iyi olmuş
80 YAŞINDA adamın ne iş varmış be çeyrek finalde,gençlere bıraksınÇeyrek Finalden aşşağısı olmamalıydı
15 Yıldır polislik yapıyor hala dizide 75 e gelmiş80 YAŞINDA adamın ne iş varmış be çeyrek finalde,gençlere bıraksın
Artık gerçekten ölünce çıkar diziden15 Yıldır polislik yapıyor hala dizide 75 e gelmiş
Ölmeden dizi bitmez ama Allah gecinden versinArtık gerçekten ölünce çıkar diziden
Evet genç duruyor ben yaşına bakınca inanamamıştımÖlmeden dizi bitmez ama Allah gecinden versinHiçte 70 civarı görünmüyor vlla 50 yaş civarı görünüyor
Bizim buranın 70 yaş insanları hepsi böyle görünüyorEvet genç duruyor ben yaşına bakınca inanamamıştım
Bu 170 lik gibi duruyor be,gece rüyama giricek töbeeBizim buranın 70 yaş insanları hepsi böyle görünüyor
Aaa seni de görecez sen 60 da çökersinBu 170 lik gibi duruyor be,gece rüyama giricek töbee
Ben 23ümde çöktüm beAaa seni de görecez sen 60 da çökersin
Çok bile yaşamışsın git geberBen 23ümde çöktüm beO KKADAR YAŞAMAM BEN
aaa üzülmez misinÇok bile yaşamışsın git geberYeni nesile yer aç
Eşkiya da Ender birilerinin ölmesini bekliyordu helva yemek içinaaa üzülmez misin
yazık sana bende seni dost bildimEşkiya da Ender birilerinin ölmesini bekliyordu helva yemek için
Hahah Helvanı kendi ellerimle kavurucam ama kıyağımı unutma ayollyazık sana bende seni dost bildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?