mrt-06 Süper Mod. Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 91,601 Reaksiyon puanı 59,995 Puanı 1,061 Konum Ankara 4 Mayıs 2017 #21 Leon
BesaleT Süper Emekli Katılım 8 Şubat 2011 Mesajlar 30,683 Reaksiyon puanı 5,861 Puanı 1,061 Konum ***İzmiR*** 4 Mayıs 2017 #22 Leon Can Mücahit
Polat Şaşmaz Favori Üye Katılım 15 Aralık 2011 Mesajlar 61,382 Reaksiyon puanı 33,612 Puanı 1,061 Konum Türkiye Yüzyılı 4 Mayıs 2017 #23 Pusat
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,036 Reaksiyon puanı 65,048 Puanı 1,061 Konum İstanbul 4 Mayıs 2017 #24 xemrexxx' Alıntı: can gözde defne @Çiğdem- artık leonu çıkarmak için çırpın dur Genişletmek için tıkla ... denizz19' Alıntı: Mahir Gözde Defne Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: burdada zorlanmadım Genişletmek için tıkla ... vadikızı' Alıntı: Can mücahit Genişletmek için tıkla ... mesmeso61' Alıntı: Can Mahir Leon Genişletmek için tıkla ... sokak sanati' Alıntı: Can ve Mahir Genişletmek için tıkla ... batuhankaralar' Alıntı: Can Manay Gözde Genişletmek için tıkla ... Bully' Alıntı: Can Gözde Mücahit Genişletmek için tıkla ... Yakamoz-Asi' Alıntı: Kullandim Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: Leon Mücahit Defne Genişletmek için tıkla ... MasacRE-' Alıntı: Can | Fi Genişletmek için tıkla ... Sherlock' Alıntı: Can, Gözde. Genişletmek için tıkla ... destere' Alıntı: Defne Genişletmek için tıkla ... Harunnn60' Alıntı: Ne sıkıcı bir grup. Ozan Güven için Can | Fi Genişletmek için tıkla ... turkuazz' Alıntı: Defne | Kiralık Aşk Mahir | Hayat Şarkısı Can | Fi Genişletmek için tıkla ... mrt-06' Alıntı: Leon Genişletmek için tıkla ... BesaleT' Alıntı: Leon Can Mücahit Genişletmek için tıkla ... Polat Şaşmaz' Alıntı: Pusat Genişletmek için tıkla ... Oylama sona erdi! ÜST TURA ÇIKANLAR Can (Fi) Gözde (Bodrum Masalı) Mahir (Hayat Şarkısı) / ilk turda kendi grubunu 1. bitirdiği için üst tura yükseldi.
xemrexxx' Alıntı: can gözde defne @Çiğdem- artık leonu çıkarmak için çırpın dur Genişletmek için tıkla ... denizz19' Alıntı: Mahir Gözde Defne Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: burdada zorlanmadım Genişletmek için tıkla ... vadikızı' Alıntı: Can mücahit Genişletmek için tıkla ... mesmeso61' Alıntı: Can Mahir Leon Genişletmek için tıkla ... sokak sanati' Alıntı: Can ve Mahir Genişletmek için tıkla ... batuhankaralar' Alıntı: Can Manay Gözde Genişletmek için tıkla ... Bully' Alıntı: Can Gözde Mücahit Genişletmek için tıkla ... Yakamoz-Asi' Alıntı: Kullandim Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: Leon Mücahit Defne Genişletmek için tıkla ... MasacRE-' Alıntı: Can | Fi Genişletmek için tıkla ... Sherlock' Alıntı: Can, Gözde. Genişletmek için tıkla ... destere' Alıntı: Defne Genişletmek için tıkla ... Harunnn60' Alıntı: Ne sıkıcı bir grup. Ozan Güven için Can | Fi Genişletmek için tıkla ... turkuazz' Alıntı: Defne | Kiralık Aşk Mahir | Hayat Şarkısı Can | Fi Genişletmek için tıkla ... mrt-06' Alıntı: Leon Genişletmek için tıkla ... BesaleT' Alıntı: Leon Can Mücahit Genişletmek için tıkla ... Polat Şaşmaz' Alıntı: Pusat Genişletmek için tıkla ... Oylama sona erdi! ÜST TURA ÇIKANLAR Can (Fi) Gözde (Bodrum Masalı) Mahir (Hayat Şarkısı) / ilk turda kendi grubunu 1. bitirdiği için üst tura yükseldi.