benim oyum yetmezse elenir ben artık oy toplamayı bıraktım kime el atsam millet inadına gidip parlak oğlan kovalıyor öyle olunca kendi haline bırakmak en iyisi
benim oyum yetmezse elenir ben artık oy toplamayı bıraktım kime el atsam millet inadına gidip parlak oğlan kovalıyor öyle olunca kendi haline bırakmak en iyisi
Hazır başlamışken A, B ve E gruplarına da oy verebilirsin. Hatta Hayat Şarkısı, Poyraz Karayel, Vatanım Sensin gibi dizi isimleri görürsen onları tercih et. Şaka şaka, yönlendirme yapmayacağım. Ama yine de katılım göster.Hülya Melek ve Davut dedim amma Ateş'e neden vermedim. Davut daha yakışıklıdır diye düşünmüştüm. Hiç görmedim resimleri. Ağlıyorum şu an. :'(
@Aserat
Yok ya kalsın, çok uzun iş.Hazır başlamışken A, B ve E gruplarına da oy verebilirsin. Hatta Hayat Şarkısı, Poyraz Karayel, Vatanım Sensin gibi dizi isimleri görürsen onları tercih et. Şaka şaka, yönlendirme yapmayacağım. Ama yine de katılım göster.
Alt tarafı 2 dakika sürer hadi.Yok ya kalsın, çok uzun iş.
İhanet ettin demek
İpek'in karakterini görünce Süreyya'yı sevecek nasılsa, o yüzden Esma kızdı şimdidenesma değil süreyya
Hülya
Ateş
Melek
kullandim. Hiç zorlanmadim
Melek
süreyya
davut
Koray
Hülya
Ateş
Melek Süreyya ve Koriş
Bu gruptan sadece Koriş
Koray
Davut
Ateş
Kullandim
Koriş ve davut
Davut | İçerde
Koray, Hülya ve Davut.
Melek
Süreyya
Koray | Kiralık Aşk
Hülya | Hayat Şarkısı
Ateş | Bodrum Masalı
Hülya Melek ve Davut dedim amma Ateş'e neden vermedim. Davut daha yakışıklıdır diye düşünmüştüm. Hiç görmedim resimleri. Ağlıyorum şu an. :'(
@Aserat
Hülya
Davut
Melek
Hülya
Davut
Ateş
Oylama sona erdi!İhanet ettin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?