Görüyorum da sen görmüyorsun niye o vermedin?
Oy verdim kullanırkan şunu demek istedim Sgat herifini eklettirmiş listeye diye normalde yoktu malumNe var oy vericek tabi,sen niye vermiyorsun
Belki başkası ekletti,ben eklettimOy verdim kullanırkan şunu demek istedim Sgat herifini eklettirmiş listeye diye normalde yoktu malum
Senin ilgi alanına girmiyorBelki başkası ekletti,ben eklettim
İLGİ alanlarımı çözmen ne hoşSenin ilgi alanına girmiyorSen avatarında kı parlağı eklettirirdin
Aaa onu bilmeyen kalmamıştır sen gizli mi sanıyonİLGİ alanlarımı çözmen ne hoş
Yok ben gayet açığım,hem de hiç olmadığım kadarAaa onu bilmeyen kalmamıştır sen gizli mi sanıyon
Ben senin gibi kendi cinsimde ki ünlüleri sevememYok ben gayet açığım,hem de hiç olmadığım kadarSende açık ol bence
Sen kendi cinsinden olmayanları da sevmiyorsun kiBen senin gibi kendi cinsimde ki ünlüleri sevememZaten en büyük eğlenceme cünnülerle uğraşmak
Hhaha Aaa ona göre ecünnülere kıskanıyorsun demezsiniz işte ayollSen kendi cinsinden olmayanları da sevmiyorsun kiÇağatay,Burak vs.
Bence sevmelisin artık karşı cinsten birileriniHhaha Aaa ona göre ecünnülere kıskanıyorsun demezsiniz işte ayoll
Aaa Zibidi ve Hanzolar hariç olanları seviyoruz tabi Aras gibiBence sevmelisin artık karşı cinsten birilerini
Aras çok masum kalıyor ya,böyle daha sert isterim benAaa Zibidi ve Hanzolar hariç olanları seviyoruz tabi Aras gibi
Öylelerine Zibidi yada Hanzo diyoruz işteAras çok masum kalıyor ya,böyle daha sert isterim ben
Emrah gibi
Sen erkekten anlamadığın için öylene geliyor paçavraÖylelerine Zibidi yada Hanzo diyoruz işte
Aaa sen mi anlıyorsun avatarından belli ne kadar anladığınSen erkekten anlamadığın için öylene geliyor paçavra
Anlıyorum tabi,benim beğendiğim her erkekte iş vardırAaa sen mi anlıyorsun avatarından belli ne kadar anladığın
2:00 güzel tokatlıyorAnlıyorum tabi,benim beğendiğim her erkekte iş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?