1 oy daha lazım ya
Ne görmedin ayoll yavru kedi gibi dolaşıyor etrafta ilgi vermiyorsunuz diyeBen Harunun öyle bişey yaptığını hiç görmedim
Hem ne 1 oyu Vartolu yarıya katlamış sizleri o çıkacak
1 oy daha lazım ya
Ne görmedin ayoll yavru kedi gibi dolaşıyor etrafta ilgi vermiyorsunuz diyeBen Harunun öyle bişey yaptığını hiç görmedim
2 kişi çıkmıyor muNe görmedin ayoll yavru kedi gibi dolaşıyor etrafta ilgi vermiyorsunuz diye
Hay seni Vartolu kovalasınNe görmedin ayoll yavru kedi gibi dolaşıyor etrafta ilgi vermiyorsunuz diye
Yarı finale 2 kişi çıkar kezban
4 Grup var hepsinden 1 er kişi çıkacak oyüzden 1 kişiye oy atabiliyorsunuz ayollYarı finale 2 kişi çıkar kezban
Ne yani odun Vartolu Pelomu eledi mi
Çukurdan bir o kaldı zatenNe yani odun Vartolu Pelomu eledi mi
Mervem ŞAMPİYON olacakÇukurdan bir o kaldı zaten
Aaa tabi başka gruplarda gelecektir 4 den fazla kişi olur yarı finalde sanırım çünkü Merve yok elendiğinide sanmıyorum
Vartolu finale çıkarsa manyak @sokak sanati ni tekrar yenmek zorunda kalacazMervem ŞAMPİYON olacakseni çatlatacak
Ama yenemiyceksiniz
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-Çeyrek-final-c-grubu.278542/#post-3337743Çukurdan bir o kaldı zaten
Aaa tabi başka gruplarda gelecektir 4 den fazla kişi olur yarı finalde sanırım çünkü Merve yok elendiğinide sanmıyorum
Aaa bu grubu şimdi gördüm gözümden kaçmışhttps://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-Çeyrek-final-c-grubu.278542/#post-3337743
Merve burada işte3 ecünnü yarışıyor, oyunu Merve'ye at gitsin zaten fark yapmış
Görmemen isabet olmuş senin oyuna ihtiyacı olmayan bi grup
Birilerini bulacağına sen oy versen ya. Gerçi sen burada kullanmış olabilirsin ama diğerlerine bakmamışsın onlara da bir el at.1 oy daha lazım ya
Ama yenemiyceksiniz
Aaa okadar destekliyoruz finalde oy vermeemiz sıkıntı olmaması lazım ayollNiye kışkırtıyorsun beni yaa valla bak Merve Aksak olarak seni bitiririz
Merveye oy vermezsen finalde,tırnaklarını kerpetenle sökerim ona göreAaa okadar destekliyoruz finalde oy vermeemiz sıkıntı olmaması lazım ayoll
Vartolu dışında biriyle eşleşirse Merve derizMerveye oy vermezsen finalde,tırnaklarını kerpetenle sökerim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?