6 dakikacık daha dişini sıkabilseydin iyi olacakmış.Etkinlik bu sıralamayla sona erdi galiba
6 dakikacık daha dişini sıkabilseydin iyi olacakmış.Etkinlik bu sıralamayla sona erdi galiba
Belki de konuları taslaklarda unuttun ben yazınca açtın hemen6 dakikacık daha dişini sıkabilseydin iyi olacakmış.
Hayır 19.00'da açacaktım ama yetiştiremediğim için birkaç dakika gecikti.Belki de konuları taslaklarda unuttun ben yazınca açtın hemen
Prens ve Kızıl Goncalar istikrarlı bir şekilde üst sıradalar şu ana kadar.EN FAVORİ DİZİ 2024'TE 3. TUR SONA ERDİ!
En çok oy alan diziler:
- Prens (BluTV) - 20 oy (-2)
- Kızıl Goncalar (FOX/NOW) - 18 oy (=)
- Bahar (Show TV) - 16 oy (-6)
- Kuş Uçuşu (Netflix) - 15 oy (+1)
- Şahsiyet (GAİN) - 15 oy (+2)
- Gibi (Exxen) - 14 oy (+1)
- Kızılcık Şerbeti (Show TV) - 14 oy (-6)
- Aile (Show TV) - 13 oy (-3)
- Mahsun J (GAİN) - 13 oy (+2)
- Kirli Sepeti (FOX/NOW) - 12 oy (-4)
- Gaddar (FOX/NOW) - 12 oy (+1)
- Terzi (Netflix) - 12 oy (-1)
Şu 8 diziden 5 tanesi oyumu alır ama 4 tanesi bir tık üstü. Umarım oyumu kesin almayacak diziler arasında eşleşme olmaz@Dosi aynen, geçen sene final koltuğunda Aile olabilirmiş ama ilahi adalette zaman aşımı yokturŞerbo’yu evine gönderdik neyse ki
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum eşleşmeler gönlümüzden geçen şekilde olur inşallah, @serhatt gibi hiçbiri yazmak da varŞu 8 diziden 5 tanesi oyumu alır ama 4 tanesi bir tık üstü. Umarım oyumu kesin almayacak diziler arasında eşleşme olmaz
Sadece 4 ve 5 eşlerde oylama yapmam gibi. Yada 5e oy veririmAynen ben de senin gibi düşünüyorum eşleşmeler gönlümüzden geçen şekilde olur inşallah, @serhatt gibi hiçbiri yazmak da var
4 ve 5 ben de izlemedim ama birine oy veririm yine zorlayıpSadece 4 ve 5 eşlerde oylama yapmam gibi. Yada 5e oy veririm
Bakalım göreceğiz
Kızıl Goncalar sert düşüş yaşamış, zorlu bir gruba denk gelince onun da karizma çizildiEN FAVORİ DİZİ 2024'TE 4. TUR SONA ERDİ!
Çeyrek finale çıkan diziler:
ÇEYREK FİNAL ETABI YARIN BAŞLAYACAK!
- Prens (BluTV) - 17 oy (-3)
- Gibi (Exxen) - 14 oy (=)
- Bahar (Show TV) - 13 oy (-3)
- Kızıl Goncalar (FOX/NOW) - 11 oy (-7)
- Mahsun J (GAİN) - 11 oy (-1)
- Gaddar (FOX/NOW) - 9 oy (-3)
- Aile (Show TV) - 8 oy (-5)
- Yargı (Kanal D) - 8 oy (-2)
Onu bırak da Şerbete oy vermeyenlerin ölüm şerbetini kendi ellerimle hazırlayacağım beklesin herkes!!!!!Aynen ben de senin gibi düşünüyorum eşleşmeler gönlümüzden geçen şekilde olur inşallah, @serhatt gibi hiçbiri yazmak da var
Hepsinin oy vermeyen ellerine sağlık Şerbo balonu ne de güzel patladıOnu bırak da Şerbete oy vermeyenlerin ölüm şerbetini kendi ellerimle hazırlayacağım beklesin herkes!!!!!
Anlaşıldı özel şerbetimden sende içeceksin.Hepsinin oy vermeyen ellerine sağlık Şerbo balonu ne de güzel patladıReytinglerde de aynı çöküşü görmek dileklerimle
@Bully Formula 1 Sıralama Turu sona erdi. İlk üç tur antrenman.EN FAVORİ DİZİ 2024'TE 4. TUR SONA ERDİ!
Çeyrek finale çıkan diziler:
ÇEYREK FİNAL ETABI YARIN BAŞLAYACAK!
- Prens (BluTV) - 17 oy (-3)
- Gibi (Exxen) - 14 oy (=)
- Bahar (Show TV) - 13 oy (-3)
- Kızıl Goncalar (FOX/NOW) - 11 oy (-7)
- Mahsun J (GAİN) - 11 oy (-1)
- Gaddar (FOX/NOW) - 9 oy (-3)
- Aile (Show TV) - 8 oy (-5)
- Yargı (Kanal D) - 8 oy (-2)
Neden ?KṢ elenmiṣ mi hemde Yargıyailahi adalet gibi bir ṣey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?