Saçma derken.Çok saçma bi grup.
Başka seçenek olmadığı için Nalan'a oy verdim.
Diziler saçma. Bu sezon zaten çok uzak kaldım, çoğu dizinin sadece ismini biliyorum. Hatta listelerde bu hangi diziydi falan dediklerim var.Saçma derken.
Maalesef bir şey yapamıyorum.@Aserat bu grupta yanlış oy verdim.
Ne demek bir şey yapamıyorum, oy değiştirebilme seçeneğini açamıyor musun? 😱Maalesef bir şey yapamıyorum.
Önceki senelerde hiçbir turda açmıyordum ama bu sene çok fazla dizi olduğu için sadece ilk turda açacağım bir daha olmasın.Ne demek bir şey yapamıyorum, oy değiştirebilme seçeneğini açamıyor musun? 😱
Bu hak kesinlikle tanınmalı bence. Teşekkürler.Önceki senelerde hiçbir turda açmıyordum ama bu sene çok fazla dizi olduğu için sadece ilk turda açacağım bir daha olmasın.
@Polat Şaşmaz sen de diğer grupta Hekimoğlu'na oy vermek istemiştin bu seferlik senin için de oy değiştirme hakkı açacağım. Gelince bu mesajdan alıntı yaparsan iyi olur.
Keşke tanımasaymışım çünkü Adanalı Tiktokçuların uyduruk dizisine oy verip Menajerimi Ara'ya vermemek skandaldan başka bir şey değil.ssBu hak kesinlikle tanınmalı bence. Teşekkürler.
10 Bin Adım
Akrep @slhttnmtl
Hiç
Camdaki Kız
dedim. İlk turda herkese bol keseden oy dağıttım.
Bilseydim ona da verirdim bak, gözümden kaçmış. Neyse turu atlatmadığı sürece sıkıntı yok.Keşke tanımasaymışım çünkü Adanalı Tiktokçuların uyduruk dizisine oy verip Menajerimi Ara'ya vermemek skandaldan başka bir şey değil.ss
Bilseydim ne ya seçenekleri okumadan mı oy veriyorsun.Bilseydim ona da verirdim bak, gözümden kaçmış. Neyse turu atlatmadığı sürece sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?