2018 En Favori Dizi 2018 - Yarı Final | B Grubu | Bizim Hikaye - Dip - Şahsiyet

Hangi dizi finale yükselsin?

• Bizim Hikaye | FOX

Oy: 21 48.8%
  • Dip | Puhu TV

Oy: 0 0.0%
  • Şahsiyet | Puhu TV

Oy: 22 51.2%

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,832
Puanı
1,060
En Favori Dizi'nin 2018 ayağı devam ediyor.
  • Bu gruptan 1 dizi finale yükselecektir.
  • Özelden oy istemek yasaktır.
  • Son Oy Kullanma Tarihi: Pazartesi 12.45

Bizim Hikaye
Bizim-Hikaye-cover-photo-af24580c-33a9-413b-9934-10f074ce81f2-mpositioned-640x360.jpg

Dip
5a8995ce18c7730cdc7d44d1.jpg

Şahsiyet
MV5BYTkwMzIyOGQtOTY4Ni00YTVjLTlkZTItZDdmMGY5NjdmZWQ3XkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_.jpg

Dip'in ilk bölümlerini izlemiştim, çok beğenmiştim. Yakında tamamlayacağım. Şahsiyet dizisinin fragmanlarını çok beğenmiştim ama fırsatım olmamıştı, onu da yakında tamamlayacağım. Bu üçlü oylamada sezon boyu beni eğlendiren, güldüren, samimiyetleriyle ekranlara kilitleyen Bizim Hikaye'ye oyum gidiyor. Üç işe de başarılar. :bhr:

Şahsiyet. Geçen tur destek veremedim ama bu turda arkasındayım. :Z

Bizim Hikaye :A

Dip'i yarı finale çıkarttım yeter onlara :Z

@denizz19 bura sende. İstersen destek veririm. Kadın'da benimle @kerem 'de. Karşılıklı paslaşalım ama kimse büyük resmi görmeden :A

Bizim Hikaye gibi boş ve saçma sapan bir dizi finale kalırsa forumdan iyice şüphe ederim.

Kesinlikle Şahsiyet veya en kötü Dip kazanmalı.

Neden diğer grupta 3 tane iddialı dizi varken Bizim Hikaye sırf kazanıp finale kalsın diye 2 tane internet diziyle eleştirilmiş? Çok fazla göze batan bir durum bu. Aralarında sadece Çukur ve Kadın'ı izliyorum ama ikiside finale kalabilecekken şuan aynı grupta yarışıyorlar. Ayrı gruplarda olsalar ikisinin finale kalacağını çok iyi biliyorum. Kime göre neye göre eşleşmelerin yapıldığı, eşleşme yapılırken gerçekten objektif davranıldığı muamma.

Ben anketi protesto amacı iki gruptada oy kullanmıyorum. Artık oy falanda kullanmayacağım, taa ki gerçekten objektif eşleşmeler yapıldığına emin olana kadar. :X

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes
@Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @Forumdash @pompy @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @pompy @Forumdash @xBUGRAx @Jonsnow @12.Adam @ömer karataş @eskici @Çiğdem- @serhatt @Bully @dizi kolik @Billy Kane @DarkLegenD @bazinga @cookies @MayısKralı @xemrexxx @Sherlock @Ahmed

Neden diğer grupta 3 tane iddialı dizi varken Bizim Hikaye sırf kazanıp finale kalsın diye 2 tane internet diziyle eleştirilmiş? Çok fazla göze batan bir durum bu. Aralarında sadece Çukur ve Kadın'ı izliyorum ama ikiside finale kalabilecekken şuan aynı grupta yarışıyorlar. Ayrı gruplarda olsalar ikisinin finale kalacağını çok iyi biliyorum. Neye göre eşleşmelerin yapıldığı eşleşme yapılırken gerçekten objektif davranıldığı muamma.

Ben anketi protesto amacı iki gruptada oy kullanmıyorum. Artık oy falanda kullanmayacağım, taa ki gerçekten objektif eşleşmeler yapıldığını düşünene kadar. :X

@Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @Forumdash @pompy @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @pompy @Forumdash @xBUGRAx @Jonsnow @12.Adam @ömer karataş @eskici @Çiğdem- @serhatt @Bully @dizi kolik @Billy Kane @DarkLegenD @bazinga @cookies @MayısKralı @xemrexxx @Sherlock

İnternet dizileri forumda en güçlü diziler bence. :D

Neden diğer grupta 3 tane iddialı dizi varken Bizim Hikaye sırf kazanıp finale kalsın diye 2 tane internet diziyle eleştirilmiş? Çok fazla göze batan bir durum bu. Aralarında sadece Çukur ve Kadın'ı izliyorum ama ikiside finale kalabilecekken şuan aynı grupta yarışıyorlar. Ayrı gruplarda olsalar ikisinin finale kalacağını çok iyi biliyorum. Neye göre eşleşmelerin yapıldığı eşleşme yapılırken gerçekten objektif davranıldığı muamma.

Ben anketi protesto amacı iki gruptada oy kullanmıyorum. Artık oy falanda kullanmayacağım, taa ki gerçekten objektif eşleşmeler yapıldığını düşünene kadar. :X

@Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @Forumdash @pompy @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @pompy @Forumdash @xBUGRAx @Jonsnow @12.Adam @ömer karataş @eskici @Çiğdem- @serhatt @Bully @dizi kolik @Billy Kane @DarkLegenD @bazinga @cookies @MayısKralı @xemrexxx @Sherlock
Diğer gruba oy at diyemiyorum @sokak sanati ile uğraşamam :A Ama burada Şahşiyete ver geç ayoll :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...