Ya etiketlemeyi bırak artık Şahsiyet'in de oyu arttı. 1-2 kişiye yoğunlaşmak lazım.
Bunu avatarı Merve ve Pelin olan sen mi söylüyorsun?
Gitti UTC'm.Ya etiketlemeyi bırak artık Şahsiyet'in de oyu arttı. 1-2 kişiye yoğunlaşmak lazım.
Bunu avatarı Merve ve Pelin olan sen mi söylüyorsun?
Ben rekabeti seviyorum. Kadın eleyecekti UTC'yi, öyle daha zevkli olurdu. Kısacası içine ettin Rachel @xBUGRAx ile. :/Canım yapacak bir şey yok KADIN daha üstün ondan o yüzden elenmeli
Ben rekabeti seviyorum. Kadın eleyecekti UTC'yi, öyle daha zevkli olurdu. Kısacası içine ettin Rachel @xBUGRAx ile. :/
Antilere prim verme 2 saat daha var.Ben rekabeti seviyorum. Kadın eleyecekti UTC'yi, öyle daha zevkli olurdu. Kısacası içine ettin Rachel @xBUGRAx ile. :/
O zaman Avlu'ya ver hadi. Son 40 dk, yoksa elenecek. Oy verirsen eşitlenecek ama.Ben burada oy kullandım dünAma UTC'ye değil tabi ki Şahsiyet'e attım, Şahsiyet gibi bir efsane varken UTC de neymiş
Bir Çukur'a bir de Şahsiyet'e oy veririm gerisine karışmamO zaman Avlu'ya ver hadi. Son 40 dk, yoksa elenecek. Oy verirsen eşitlenecek ama.
Avlu'ya oy ver dile benden ne dilersen. Bak ilk ve son isteğim. Bu iyiliğini unutmam.Bir Çukur'a bir de Şahsiyet'e oy veririm gerisine karışmam
Of senin gibi troll'e güvenende kabahat.Ben burada oy kullandım dünAma UTC'ye değil tabi ki Şahsiyet'e attım, Şahsiyet gibi bir efsane varken UTC de neymiş
Eğer UTC'ye oy verirsen yeni dizinin ilk okuyucusu ben olacağım çakma patronlara güvenme.
Ne trollü la Şahsiyet harika bir dizi, hepsini izledim onunOf senin gibi troll'e güvenende kabahat.
Şahşiyet'i ben de çok seviyorum ama yarattığı etki bakımından UTC daha çok hak ediyor üst turu.Ne trollü la Şahsiyet harika bir dizi, hepsini izledim onunUTC üç beş bölüm izleyip bıraktığim bir dizi Şahsiyet'in tırnağı etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?