Normalde bu etkinliklere oy kullanmıyorum ama Bizim Hikaye sezonun en iyisiydi ve tek izlediğim diziydi. O yüzden oyum tabi ki Bizim Hikaye'ye.@dizi kolik tam zamanında geldin.
Normalde bu etkinliklere oy kullanmıyorum ama Bizim Hikaye sezonun en iyisiydi ve tek izlediğim diziydi. O yüzden oyum tabi ki Bizim Hikaye'ye.@dizi kolik tam zamanında geldin.
Sen Harika bir detaysın@kerem üzgünüm. Ben oyumu Bizim Hikaye'ye verdim.
Zaten fark çok ve ben Bizim Hikaye'nin her bölümünü izledim
Üstelik bizde başta FOX TV olmamasına rağmen mobilden takip ettim son bölümlere kadar. Fazilet'i başlarda izlememiştim ve sonlardada sıkmaya başlamıştı. Bizim Hikaye daha ağır bastı.
@denizz19
Anam nerden buluyonuz bu lafları. Bıdık ne demek? inşallah tatlısın demeye getirdinCanını yerim senin bıdık surat
Ben bıdığı sevimli olan her şeye söylerim bir köpek yavrusu, balıklar, bebekler, güzel kadınlarAnam nerden buluyonuz bu lafları. Bıdık ne demek? inşallah tatlısın demeye getirdin
iltifat olarak alalım ozamanBen bıdığı sevimli olan her şeye söylerim bir köpek yavrusu, balıklar, bebekler, güzel kadınlar
Kesinlikle hatta sevimli köpek yavrularıyla mımışlar mımış olurlarlarlor derimiltifat olarak alalım ozaman
Gözümde canlandıKesinlikle hatta sevimli köpek yavrularıyla mımışlar mımış olurlarlarlor derim
Ama sesimi incelterek söylerim çok tatlı olurum öyleGözümde canlandı
Karizmatik ve havalı olman yeterli. Tatlı olmaAma sesimi incelterek söylerim çok tatlı olurum öyle
Fazla özellik göz çıkarmazKarizmatik ve havalı olman yeterli. Tatlı olma
Sen harikasın.
Evet Mezdeke müziği açıp göbek atacağım şimdi.İstediğiniz oldu, zil takıp oynarsınız artık.
Jet Sosyete elenince bende aynısını yapacağım. Yarını bekle.Evet Mezdeke müziği açıp göbek atacağım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?