Dun 22-19 ondeydik KAcilar basti ust uste 4 oyaa bunlar ne zaman geriye düştüler ayoll ben ertuğrul önde diye biliyordum
diğer tarafta iyi değil kırgın çiçeklerde ertuğrulda zor durumda ama finale 46 ve kiralık aşk kalırsa kiralık aşkı destekliyoruz bak ona göreDun 22-19 ondeydik KAcilar basti ust uste 4 oy
Oylamanin bitmesine 1 gunden fazla var elbette oy atilacakdiğer tarafta iyi değil kırgın çiçeklerde ertuğrulda zor durumda ama finale 46 ve kiralık aşk kalırsa kiralık aşkı destekliyoruz bak ona göre
Belkisi yok bu işin şu ergen diziye elenmeyelim.Vadi elendiğine göre belki oy kullanabilirim [emoji2]
Sende kendi gençliğimi görüyorum [emoji2] yarışmada izlemeyenlerin oylarıyla Ertuğrul elensin görürüm bu yarışmaya olan güvenini [emoji4] sende seneye benim gibi BOYKOT yaparsın.Belkisi yok bu işin şu ergen diziye elenmeyelim.
Onu belirleyemezsin ki antiside olsan oy oydur her iki dizinin de antisi var şartlar eşit.Sende kendi gençliğimi görüyorum [emoji2] yarışmada izlemeyenlerin oylarıyla Ertuğrul elensin görürüm bu yarışmaya olan güvenini [emoji4] sende seneye benim gibi BOYKOT yaparsın.
Yöneticiler izlemeyenlerin oylarını hiçe sayarsa belki ilerde kullanırım. Ki yarışmanın Nesnelliği de artar.
Belirlersin neden belirlenmesin ki. Zaten kişinin izlediği dizi bölümü var oradan rahatlıkla bakılabilir.Onu belirleyemezsin ki antiside olsan oy oydur her iki dizinin de antisi var şartlar eşit.
O zaman oy kullanan kişi sayısı 3 - 5 falan olur ve her oylamada kvp açık ara alır.Belirlersin neden belirlenmesin ki. Zaten kişinin izlediği dizi bölümü var oradan rahatlıkla bakılabilir.
Anti işine karşıyım kim ne izliyorsan o diziye oy vermeli en azından ben öyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?