Belli canım değerlendirme sonuçlarındanDeniz nick yazdıkça sende tir tir titriyorsun inkar etmeAdam marul falan ama seveni çok
KÇ ye -girerse- verecek olan banko 3 kişi var 25-24 olur eskici bey verince de bu iş biterBelli canım değerlendirme sonuçlarından
İşte girerse diyorsun işiniz ihtimallere bağlı.KÇ ye -girerse- verecek olan banko 3 kişi var 25-24 olur eskici bey verince de bu iş biter
La yürü git şurdan avatarını gördükçe gülesim geliyorFark kapanıyor eyyy 46 lobisi nerdesiniz
6 eylül 20:22 de görüşürüz canımİşte girerse diyorsun işiniz ihtimallere bağlı.
Yaparsan yap :ss neyse ben spora gidiyorum senin şirretliğin ve kıskançlığınla uğraşamam en azından poyrazı ezdik deriz.Zor o iş sen hamle yaparsan ben de yaparım.
Sen nasıl genç nesilsin ulan yaş ortalaması 63 olan bir diziyi sıvıyorsunLa yürü git şurdan avatarını gördükçe gülesim geliyor
6 eylül 20:22 de görüşürüz canım
iyiyiz 😀
En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Bully vs denizz19
OFfoOF büyük laf soktudenizz19a gitti oyum en azından izlediği diziyi destekliyor.
En favori üye nerede kaldıııı
Sen kendin zaten rahatsızsın benden kaynaklı bişey değildir oSen nasıl genç nesilsin ulan yaş ortalaması 63 olan bir diziyi sıvıyorsunSenden rahatsızım
Fark yine 3 olmus kim oy kullandi yaaaavv
Allah iyilik versin aga
Ben en son kullanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?