kırgınları eleyinde @denizz19 dan dis almayalım finalde ayollDur hele Kırgınlar ölmedi daha.
Finalde her türlü ortalık karışacak gibi bakalım
kırgınları eleyinde @denizz19 dan dis almayalım finalde ayollDur hele Kırgınlar ölmedi daha.
Finalde her türlü ortalık karışacak gibi bakalım
YokLa sence benim senin oyuna ihtiyacım var mı
İngilizce cahili pis köylü seni forever başa gelirHiç boşuna çabalama Deniz beni ikna edememiş diziyi izlemem için sen mi becereceksin
Anti Kırgınlar forever.
Bende en son kullanacam Kc yeAynen sabah kullandımAma @Bully işi bozacak o en son kullanacaktır 46'ya :ss
Hayir vermedim versem yazardim herhaldeSen vermedin mi
Senden hemen sonra da ben 46'ya kullanacağım.Bende en son kullanacam Kc ye
Hayir ben senden sonra kullanacamSenden hemen sonra da ben 46'ya kullanacağım.
Bakalım artık foruma girerlerse bir şansınız olabilir ama girmezlerse 46 finalde.
Sırf bu hırsının kurbanı edeceğim seni.Bakalım artık foruma girerlerse bir şansınız olabilir ama girmezlerse 46 finalde.Beraberlik halinde de 46'nın finale çıkacağını belirtelim.
Bence beraberklik halinde Kc tur atlamaliBakalım artık foruma girerlerse bir şansınız olabilir ama girmezlerse 46 finalde.Beraberlik halinde de 46'nın finale çıkacağını belirtelim.
Etkinlik benim, ben ne dersem o olur.Bence beraberklik halinde Kc tur atlamali
Gelirler gelirler biz kçciler olarak şuan rahat takılıyoruzBakalım artık foruma girerlerse bir şansınız olabilir ama girmezlerse 46 finalde.Beraberlik halinde de 46'nın finale çıkacağını belirtelim.
Ne demek istiyorsun şimdi sen?Sırf bu hırsının kurbanı edeceğim seni.
Şu an rahat takılacak durumda değilsiniz Deniz'in içi içini yiyordur eminim.Gelirler gelirler biz kçciler olarak şuan rahat takılıyoruz
Yani KÇ kazanacak inşallahNe demek istiyorsun şimdi sen?
Deniz nick yazdıkça sende tir tir titriyorsun inkar etmeNe demek istiyorsun şimdi sen?
Şu an rahat takılacak durumda değilsiniz Deniz'in içi içini yiyordur eminim.
Zor o iş sen hamle yaparsan ben de yaparım.Yani KÇ kazanacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?