Artık pcde değilim, acamıyorum. Ben yokken.neler oluyor görün.Mavi takımın gururu bitirin artık şu oyunu da yeni oyuna geçelim beceremedim ben tetris işini@Yiğitt elendikten sonra boşladı o işi sana kaldı görev
Ayrıca uğraşma artık 46 kazandı işte kabul et
Süper mod olunca noktalama işaretlerine özen göstermeye başlamışsınArtık pcde değilim, acamıyorum. Ben yokken.neler oluyor görün.
Şuan bu deyimi kullanmak için uygun zaman mı bilmiyorum ama : Eteklerim zil çalıyor@denizz19 bişeyler yap lağğnn
Süper mod olunca noktalama işaretlerine özen göstermeye başlamışsınkelimeden çok nokta var cümlen de
Uygun mu değil mi bilmediğimi söylemiştimHiç alakası yok sen bu şekilde nasıl YGS'ye girecen olm
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_bts&view=bts&kategori1=veritbn&kelimesec=117988
Uygun mu değil mi bilmediğimi söylemiştim
O kadar ayrıntıya girmeTamam işte ben de sana doğrusunu öğrettim
Şu kısımda hatalı: cümlen de burada "de" birleşik olacak
O kadar ayrıntıya girmeşimdi sen kurs ücreti falan istersin
Bugüne bugün forumun en sıkı 2 dostuyuz , 1 oy için beni mi kıracan , KÇ ye at geçNormalde oy atarım diyordum, ama düşündüm. 46 da sevdiğim bir oyuncu var diye ona atamam, Kırgın Çiçeklerde de güzel sahneler izlememe rağmen Denizi kırmamak için oy atmak istemiyorum. Bu her türlü haksızlık olur. İki dizide de güzel sahneler izledim, birinde oyuncuyu seviyorum diğerinde de Denizin etkisi olduğu için haksızlık olmaması için oy atmıyorum. Sadece iki diziye de başarılar dilerim.
Hay senin disslemeniYok beleş merak etmeForumdan ayrılacağın yok senin bari burada biz sana ders verelimMatematikten falan anlamam ama türkçem fena değildirmatematik için de birini bul kendine mutlaka ama
Bugüne bugün forumun en sıkı 2 dostuyuz , 1 oy için beni mi kıracan , KÇ ye at geç
Hay senin disslemeni
46ya at :aNormalde oy atarım diyordum, ama düşündüm. 46 da sevdiğim bir oyuncu var diye ona atamam, Kırgın Çiçeklerde de güzel sahneler izlememe rağmen Denizi kırmamak için oy atmak istemiyorum. Bu her türlü haksızlık olur. İki dizide de güzel sahneler izledim, birinde oyuncuyu seviyorum diğerinde de Denizin etkisi olduğu için haksızlık olmaması için oy atmıyorum. Sadece iki diziye de başarılar dilerim.
Şunun şurasında 20.22'ye ne kaldı.
Adam oy atmayacağım diyor tarafsız işte zorlamayın. En güzelini yapıyorsun @Mr.At helal olsun
Sus laflara bak iltifat ederek 46 ya oy attırmaya çalışmaAdam oy atmayacağım diyor tarafsız işte zorlamayın. En güzelini yapıyorsun @Mr.At helal olsun
Benim ki 300lere tavan yapmış 133ten bişey olmazSus laflara bak iltifat ederek 46 ya oy attırmaya çalışmaşunu kullansan bile sinsiliğin belli oluyor
Ulan bu konuya girmeden öncede diss sayım çok azdı , girdim 133 oldu
Benim gibi sevilen bi üyeye 133 fazlaBenim ki 300lere tavan yapmış 133ten bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?