@ABAY_06 bizim izleyicimiz be nereden sizin oluyormuş
Ha bir de @sürgünüm var. Abi seni de konuda görmedim. Oy atmadıysan senden bi son dk golü bekliyorum sen de sıkı takipçisiydin 46'nın
İlk saydıkların forumda yok ama sürgünüm konuyu görüntülemiş@ABAY_06 bizim izleyicimiz be nereden sizin oluyormuşO gelse 46'ya atardı. Sonra bir de @Master.1000 var 46'nın forumdaki en fanatik izleyicisi odur muhtemelen ama ortalıkta yok. @s10 da var. Her türlü 46'nın izleyicisi fazla da işte bu kadar çabayla baş başa getirdin durumu
Ha bir de @sürgünüm var. Abi seni de konuda görmedim. Oy atmadıysan senden bi son dk golü bekliyorum sen de sıkı takipçisiydin 46'nın
İlk saydıkların forumda yok ama sürgünüm konuyu görüntülemişMuhtemelen atmıştır.
Sizi de kendime benzettimBi umut yazdık işte bakalım ne olacak hep sen mi yazcan
İstediğim kadar yazayım, yine aynı cevapları vermeye devam edeceğin için konuyu kapatsak daha iyi tabi. Sevme, sıkıntı değil. Oyunculuğunu seven kitlesi var, o yeter.tek beğendiğim rolü köprüde oynadığı roldü orda idare ederdi gerisi bana göre değil konu kapanmıştır
işte ondan diyorum aga konuyu kapatalım boşverİstediğim kadar yazayım, yine aynı cevapları vermeye devam edeceğin için konuyu kapatsak daha iyi tabi. Sevme, sıkıntı değil. Oyunculuğunu seven kitlesi var, o yeter.
işte ondan diyorum aga konuyu kapatalım boşvererdal bana lazım değil
Başta niye sen oluyorsun onu anlamadımKarı dizisi dediğin için diss attımKırgın Çiçekleri başta ben olmak üzere Billy Kane - DarkLeqenD - KADİR - MayısKralı ve izleyen kitlemiz var forumda.
Çünkü en baştan beri dizinin en sıkı takipçisiyim.Başta niye sen oluyorsun onu anlamadımbenim olmam lazımve ayrıca Billy Kane dizimizi kaç kere sırtından bıçakladı , kendisi bir haindir
Çene yapma icraat yapÇünkü en baştan beri dizinin en sıkı takipçisiyim.
Iyy mavi takımın gururu benim
Oyunu değiştir elemeyi açayımMavi takımın gururu bitirin artık şu oyunu da yeni oyuna geçelim beceremedim ben tetris işini@Yiğitt elendikten sonra boşladı o işi sana kaldı görev
Ayrıca uğraşma artık 46 kazandı işte kabul et
Oyunu değiştir elemeyi açayım
Ben süper modum sen yeter ki iste bebeğimOy değiştirilemiyor maalesef yoksa emin ol değiştirirdim
Ben süper modum sen yeter ki iste bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?