Hatırlat da sana ceza vereyim bi araBir Co Admin olarak gerçekten çok adi(l)sin
Rakip çirkef aynı şekilde karşılık vermekten başka yapacak bir şey yok
Hatırlat da sana ceza vereyim bi araBir Co Admin olarak gerçekten çok adi(l)sin
Tövbemi bozamam kardeş [emoji2] zaten bu yarışmaya olan güvenim geçen sene bitti herkesin bunu BOYKOT etmesi lazım. Baksana diziyi izlemeyenler bile diziye oy atıyor.
hahah aa bir sen dis almamıştın galiba bu konuda sanada hayırlı olsunKonuş beee helal olsun.
Abartmayın ya biz mi belirliyoruz reytingleriHarbiden 46 izleyen bu kadar kişi olsaydı dizi bitmezdi
Dizi reyting alamadı diye forumda sevilmeyecek diye bir kaide yok kiHarbiden 46 izleyen bu kadar kişi olsaydı dizi bitmezdi
Yahu işin şaka tarafı tabiki buradakiler belirlemiyor ama açıkcası 46 dizisi daha yayındayken bu kadar fazla konuşulmuyordu Buda bir gerçek sonuçtaAbartmayın ya biz mi belirliyoruz reytinglerihem 46 zaten sosyal medya dizisiydi orda öne çıkmıştır hep.
Sen bu smiley kullanmama inadından vazgeçmediğin sürece çok sorun yaşarsın.Yahu işin şaka tarafı tabiki buradakiler belirlemiyor ama açıkcası 46 dizisi daha yayındayken bu kadar fazla konuşulmuyordu Buda bir gerçek sonuçta
Yoo hayır yanlış anladın : ben o mesajımda parantezin önemine vurgu yaptımHatırlat da sana ceza vereyim bi ara
Rakip çirkef aynı şekilde karşılık vermekten başka yapacak bir şey yok
Sorma ya haklısın bak o konuda bir smile yüzünden başıma iş çıktı ama napim alışkanlık olmuş..smiley fazla kullanmadığımı senle @DarkLeqenD biliyorsunuz..ama çoğu zaman alışkanlık olmuş.Sen bu smiley kullanmama inadından vazgeçmediğin sürece çok sorun yaşarsın.
Smiley kullanmama olayı bir tek destereye yakışıyor. Onun her mesajı esprili olduğu için sıkıntı olmuyor da diğerlerinde belli olmuyor espri mi yapıyor ciddi mi diyeSen bu smiley kullanmama inadından vazgeçmediğin sürece çok sorun yaşarsın.
Çok ikna edici konuşuyorsunDizi reyting alamadı diye forumda sevilmeyecek diye bir kaide yok kiForumun en favori dizisini seçiyoruz en çok reyting alan diziyi değil.
Demek ki dizi sempatik ve kaliteli bulundu forum halkı tarafından ki büyük destek aldı şu ana kadar
Bu konuda durumu açıkladım ciddi bir şekilde konuşmadığımı..bunun ispatını da şu şekilde yapabilirim şu ana kadar tartıştığım biri olmadı bu smile konusundan önceSmiley kullanmama olayı bir tek destereye yakışıyor. Onun her mesajı esprili olduğu için sıkıntı olmuyor da diğerlerinde belli olmuyor espri mi yapıyor ciddi mi diye
Artık level atlamalı ve sinsi bir şekilde (Bu konuda durumu açıkladım ciddi bir şekilde konuşmadığımı..bunun ispatını da şu şekilde yapabilirim şu ana kadar tartıştığım biri olmadı bu smile konusundan önce
hahaha evet şuSmiley kullanmama olayı bir tek destereye yakışıyor. Onun her mesajı esprili olduğu için sıkıntı olmuyor da diğerlerinde belli olmuyor espri mi yapıyor ciddi mi diye
Ben çok reyting alan diziyi illaki seçelim diye birşey demiyorumDizi reyting alamadı diye forumda sevilmeyecek diye bir kaide yok kiForumun en favori dizisini seçiyoruz en çok reyting alan diziyi değil.
Demek ki dizi sempatik ve kaliteli bulundu forum halkı tarafından ki büyük destek aldı şu ana kadar
İstersen diss atayımSende iyice harikaci oldun hee
En Favori Üye 2016 (Loading...)
Çeyrek Final-
@DarkLeqenD vs @MasacRE-
Winner : @DarkLeqenD
Hissediyorum yakında çok büyük bi zafer beni bekliyor
Bu kendi kendini etiketleme olayı çok iyi ya
Artık level atlamalı ve sinsi bir şekilde ()bunu kullanmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?