2016 En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Kırgın Çiçekler vs 46: Yok Olan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi dizi finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 29 49.2%
  • 46: Yok Olan

Oy: 30 50.8%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@papuleoo sen KÇ seversin diye biliyorum ben sanki
Bak o kadar Arka Sokakları destekledim
Tövbemi bozamam kardeş [emoji2] zaten bu yarışmaya olan güvenim geçen sene bitti herkesin bunu BOYKOT etmesi lazım. Baksana diziyi izlemeyenler bile diziye oy atıyor.

Halbuki Kırgın Çiçeklerin Kutsili bölümlerini izlemiştim ama oy kullanmayacağım.

Harbiden 46 izleyen bu kadar kişi olsaydı dizi bitmezdi
Dizi reyting alamadı diye forumda sevilmeyecek diye bir kaide yok ki
Forumun en favori dizisini seçiyoruz en çok reyting alan diziyi değil.

Demek ki dizi sempatik ve kaliteli bulundu forum halkı tarafından ki büyük destek aldı şu ana kadar

Abartmayın ya biz mi belirliyoruz reytingleri
hem 46 zaten sosyal medya dizisiydi orda öne çıkmıştır hep.
Yahu işin şaka tarafı tabiki buradakiler belirlemiyor ama açıkcası 46 dizisi daha yayındayken bu kadar fazla konuşulmuyordu Buda bir gerçek sonuçta

Yahu işin şaka tarafı tabiki buradakiler belirlemiyor ama açıkcası 46 dizisi daha yayındayken bu kadar fazla konuşulmuyordu Buda bir gerçek sonuçta
Sen bu smiley kullanmama inadından vazgeçmediğin sürece çok sorun yaşarsın.

Sen bu smiley kullanmama inadından vazgeçmediğin sürece çok sorun yaşarsın.
Smiley kullanmama olayı bir tek destereye yakışıyor. Onun her mesajı esprili olduğu için sıkıntı olmuyor da diğerlerinde belli olmuyor espri mi yapıyor ciddi mi diye

Çok ikna edici konuşuyorsun
aynı çağrı öztürk gibi

Smiley kullanmama olayı bir tek destereye yakışıyor. Onun her mesajı esprili olduğu için sıkıntı olmuyor da diğerlerinde belli olmuyor espri mi yapıyor ciddi mi diye
Bu konuda durumu açıkladım ciddi bir şekilde konuşmadığımı..bunun ispatını da şu şekilde yapabilirim şu ana kadar tartıştığım biri olmadı bu smile konusundan önce

En Favori Üye 2016 (Loading...)
Çeyrek Final-
@DarkLeqenD vs @MasacRE-
Winner : @DarkLeqenD

Hissediyorum yakında çok büyük bi zafer beni bekliyor

Bu kendi kendini etiketleme olayı çok iyi ya

Bu konuda durumu açıkladım ciddi bir şekilde konuşmadığımı..bunun ispatını da şu şekilde yapabilirim şu ana kadar tartıştığım biri olmadı bu smile konusundan önce
Artık level atlamalı ve sinsi bir şekilde (
)bunu kullanmalısın

hahaha evet şu
simileye çok sinir oluyorum ve daha öncede çok söyledim sadece @destere yi sempatik kılıyor bu smile onun harici herkesi aşırı şekilde itici yapıyor diğerleri kesinlikle kullanmamaları lazım

Ben çok reyting alan diziyi illaki seçelim diye birşey demiyorum
isteyen istediği diziyi seçer ona asla müdahale etmem
benim anlatmak istediğim şu: dizi yayındayken şimdiki gibi konuşulmadı açıkcası.olayın reyting boyutunu filan söylemiyorum benim söylediğim farklı

Favori üyelikte bi tek sana karşı elenmek koyar bana umarım öyle bir durum yaşanmaz

Yalnız sen etiketliyon da senin etiketler bana gelmiyor haberin olsun
Mesela @Doğu nun da etiketleri gelmiyor. Cidden normal üyelerin etiket yetkisi mi gitti nedir onu bi sorun siz bence

Yani dizinin ismini bu oylama ile ögrenen ben bile o kadar oydan sonra fragmanlarina bir göz attim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...