2016 En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Kırgın Çiçekler vs 46: Yok Olan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi dizi finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 29 49.2%
  • 46: Yok Olan

Oy: 30 50.8%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak olaylar böyle gelişti.Ben senin bu mesajlarına cevap yazdım yoksa bende okudum Kırgın Çiçekler'i daha çok seyrettim diye ona oy attığını.
ben öbür arkadaşlarada dediğim gibi mesajın başında smile yapmadığım için sizler beni yanlış anladınız..böylece laf lafı açtı herkes birşey yazdı..amacım sadece normal bir cevap yazmaktı ama dediğim gibi smiley yapmadığım için yanlış anlaşıldım

29 olmuşuz
Kim oy attıysa teşekkürler

Harikasın @adam4 nickinin hakkını vermişsin

46 nın 29 oyda olduğunu gören deniz konuyu terk etmiş dahada girmez.

karınca ordusu gibi çoğalıyorlar maşşallah

ŞU KONUYU BİR TUZLAYALIM

Bu diziyi 29 kişi izleseydi reyting rekoru kırardı
Bence çok adaletsiz bir oylama oldu
10 kişi dışında hiçbiri reklamda bile denk gelmemiştir bak dizinin neye benzediğini bile bilmiyordur

kırgın çiçeklere diyen herkes diziyi kıyıdan köşeden izlemiştir ama

10 kişi dışında hiçbiri reklamda bile denk gelmemiştir bak dizinin neye benzediğini bile bilmiyordur

kırgın çiçeklere diyen herkes diziyi kıyıdan köşeden izlemiştir ama
Etkinliği düzenleyen üyecik bile anticilik yapıyor
Co admin olmuş hala diss atıyor

hahah aa çok ayıp gerçekten @Bully biz üyelere davranış şeklin çok iyi diye oy kullanıyoruz 1.oluyorsun değerlendirmede tabi bu hayaller oluyor hayatlar ise üyelere dis atıyorsun düşüncelerini kısıtlıyorsun

Deniz'le anca bu şekilde başa çıkabilirim oturup da onun Kırgınlar'ı finale çıkarmasını izleyemezdim

O zaman al sana bir diss daha çaylakçığım

ben 46 ya oy atanların listesinin açıklanmasını istiyorum aslında o üyeleri bir göstersinler kimlermiş

46'ya laf atacağınıza kendinize bakın siz
Deniz'in forumda etiketlemediği insan kalmadı adamlar geliyor ben ikisini de izlemedim ama senin hatrın için KÇ'ye oy attım deyip gidiyor
Tabi ona rağmen geridesiniz o da ayrı mesele

ben 46 ya oy atanların listesinin açıklanmasını istiyorum aslında o üyeleri bir göstersinler kimlermiş
Konuyu görüntüleyen üyeleri inceliyorum ben henüz bir fake üyelik bulgusuna rastlamadım, oylama gayet adil bir şekilde ilerliyor sıkıntı yok yani

Konuyu görüntüleyen üyeleri inceliyorum ben henüz bir fake üyelik bulgusuna rastlamadım, oylama gayet adil bir şekilde ilerliyor sıkıntı yok yani
ayy inceleyenede bakın kendisi bas antici
belki sen fake üyelik açıp oy atıyorsun @Yiğitt e güvenirim bu konuda sana güvenemem şuan şeytan yüzlü bir çocukta koymuşsun avatara ruhunu elemi geçirdi ne yaptı bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...