Garip değil mi :ss
Abinin eşinin forumdan haberi vardı. Foruma giren abinin eşi.Bak dedinde China Shangai abide konuya bakmış.
Öyle görünüyor yani başka açıklaması da yok gibi.Abinin eşinin forumdan haberi vardı. Foruma giren abinin eşi.
Keşke Haluk forumdan ayrılmasaydı o kullanırdı Kırgınlara
Saf insan konuyu görüntüleyenlere bir bak bir çoğu çaylak ve hiç tanımadığımız üyeler.Konuya bakıp çıkmışlar belli ki
Canım o yönetim kadrosuna özel öyle üyecikler bakamıyorKonuyu görüntüleyenlere nasıl bakılıyor?
Canım o yönetim kadrosuna özel öyle üyecikler bakamıyor
Sayfanın en altına in bakİlk başta yakamoz-asi yazmış 48 kişi görüntülemiş diye o nasıl gördü
Sayfanın en altına in bak
Demek ki dediğim kapıya çıkıyor üyeler göremiyor. Yakamoz-Asi emekli ondan görüyorOrada şu an başlığı görüntüleyenler yazıyor sadece başka bir yer mi var ben mi göremiyorum anlamadım ki
Ya sen bu ezik rütbeliyle niye muhattap oluyon kiCanım o yönetim kadrosuna özel öyle üyecikler bakamıyor
Aynen bence de masacılık yapıyor forumdaYa sen bu ezik rütbeliyle niye muhattap oluyon ki
Aynen modluk yaramadı sanaAh ah nasıl da belli oluyor yaşlandığımız. Bir konu sıvanıyor ve bensiz oluyor bu olay. Vaaay bee.
@destere ve sensiz sağlam sıva dönmüş konudaAh ah nasıl da belli oluyor yaşlandığımız. Bir konu sıvanıyor ve bensiz oluyor bu olay. Vaaay bee.
Modluk değil köy yaramadı. İstanbul'a geldiğimde bunların acısı hep çıkacak.Aynen modluk yaramadı sanagel rütbeleri değişelim
@destere benim dönmemi bekliyor heralde. Yoksa böyle durumları kaçırmazdı. Ama dönüşümüz acımasızca olacak.@destere ve sensiz sağlam sıva dönmüş konudaSıvacılar Derneği olarak bu konuya onur ödülü vereceğiz
Ah ah nasıl da belli oluyor yaşlandığımız. Bir konu sıvanıyor ve bensiz oluyor bu olay. Vaaay bee.
Ya sen bu ezik rütbeliyle niye muhattap oluyon ki
Ben oy atalı baya oldu da konuya girizgah yapmadım hiç. Keşke o girizgahı yapsaymışım, baksana sıvayı kaçırmışız.28 olmuşuz daha yeni mi oy atıyon la sen
Sen bi kendine baksana önce NORMAL ÜYE
Ben atar mıyım hiç la şimdiden@Bully sen mi attın o oyu
Ben oy atalı baya oldu da konuya girizgah yapmadım hiç. Keşke o girizgahı yapsaymışım, baksana sıvayı kaçırmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?